Pluspunten

Levering ook op zaterdag van grote artikelen, bestelling goed te volgen via een link Betrouwbaar Goedkoop

Pluspunten

Vrijdagavond bbq besteld en zaterdagavond bbq'en op onze nieuwe Weber.

Geen verbeterpunten. Alles was duidelijk en de afspraken waren nagekomen. Alleen Post.nl was een uurtje later dan volgens de opgegeven track, maar dat ligt niet aan Coolblue. Bovendien gaf de website na het verstrijken dan de levering aan dat er een vertraging was met excuses. Kortom: een tevreden klant.

Pluspunten

Het feit dat een vrij grote BBQ met allerlei assecoires do volgende dag geleverd wordt tijdens hele warme dagen is natuurlijk buitengewoon! Vrijdagmiddag besteld en zaterdag hebben we ge-BBQ'd!

Pluspunten

Duidelijke info op de site, snelle levering

Pluspunten

Goeie website en snelle levering.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling

Niets op aan te merken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben breed assortiment

Datum van bezorging is zonder vermelding veranderd. Hierdoor moet ik nu vrij nemen terwijl ik het juist op zaterdag wilde laten bezorgen.

Pluspunten

snelheid van afhandelen goede informatie, ook indien aflevering vertraagd wordt

geen

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering en uitstekend verpakt.

geen

Pluspunten

Prima, s'avonds 20:00 besteld en netjes de volgende dag geleverd. Werd ook keurig op de hoogte gehouden in wel stadium de bestelling zich bevond. Ik kan iedereen CoolBlue aanbevelen!

Geen.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site Eenvoudig te bestellen Daarna duidelijke communicatie over de bestelling en wanneer dit afgeleverd wordt via track en trace

Pluspunten

Snelle levering tot in huis.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1 dag na mijn aankoop, kwam ik hetzelfde product tegen voor 10,- minder dus ipv 29,- voor 19,- Ik kijk dus vaker rond voordat ik hier weer koop, dat begrijp je!

Pluspunten

Fijne website en snelle en complete levering!

Pluspunten

Snelle correcte leveringen. En product voldoet helemaal aan de verwachting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service.

Voor vijven besteld maar helaas de volgende dag nog niet geleverd. Beetje jammer verder prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prijs te hoog soms

Pluspunten

ik had de dag er na de bbq en vriendelijke bezorgers

Pluspunten

Pluspunten

Ik had 's avonds een barbecue besteld en betaald. De volgende dag stond de barbecue voor 70 euro minder op hun website. Ik heb toen gelijk via de chat-optie gevraagd of ik de barbecue ook voor die lagere prijs kon krijgen en dat werd gelijk geregeld. Na twee dagen hadden ze het verschil teruggestort op mijn bankrekening. Ik ben sowieso erg tevreden met Coolblue. Altijd een zeer goede service.