Pluspunten

Vlotte en correcte levering (zelfs op zondag)

Pluspunten

Snelle bezorging. Prettig op de hoogte gehouden van het tijdstip van de bezorging.

Pluspunten

Zeer goede website en eenvoudig te bestellen, keurig en gied geïnformeerd op tijd geleverd!

Pluspunten

Zoals het op het de site staat vandaag besteld morgen in huis. Lekker super snel

Pluspunten

Beloftes worden nagekomen. S'avnds besteld volgende dag geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede communicatie: fijn dat spullen al een dag later worden bezorgd

Pluspunten

Héél veel keuze, snelle levering, goede informatievoorziening betreffende de levering.

Ik zou het een stuk beter vinden als AfterPay een betaalmethode zou zijn. Dit is namelijk mijn voornaamste reden om bijvoorbeeld bij bol.com te bestellen. Mochten zij een product niet hebben dan ga ik pas kijken bij Coolblue. Gemiste kans als je het mij vraagt. Een andere reden is bijvoorbeeld als er iets mis gaat met de levering, wat bij Dynalogic nogal eens voor schijnt te komen dan heb je alles al betaald en kun je het fijn uitzoeken Allemaal.

Pluspunten

Duidelijke informatie en een goede keuzehulp. Bestelproces is erg overzichtelijk en veel artikelen direct uit voorraad leverbaar.

Die heb ik nog niet gevonden... :)

Pluspunten

Goede service Betrouwbare info over de levering. Goed product

Denk iets meer aan het milieu bij de verpakking. Grote doos en plastic.

Pluspunten

Prima product

Pluspunten

4 sterren

Pluspunten

Ik heb hier een beamer besteld met ophangbeugel hetgeen ik nodig ben voor een demo auto. Omdat de summiere beschrijving die er bij was niet voldeed aan mijn wens heb ik met Coolblue gebeld en kreeg alle hulp die ik nodig had tot het product passend was. Perfecte service die men van "de goedkoopste"niet verwacht. Jullie hebben er een nieuwe trouwe klant bij!

Niet bekend!

Pluspunten

1 dag levering. Op maandag bezorgd.

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen en beloven. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Nog niet gevonden.

Pluspunten

Vriendelijk, praktisch, werken met humor, concreet. Veel concreet advies, waarbij mijn vragen werden beantwoord (en waarbij geen vragen werden beantwoord die ik niet had gesteld).

Ehmmm... ik moet zoeken. Ja, deze mail was gericht aan de heer Bouman. Ik ben een vrouw. Maar dat heeft niets met de verkoop te maken, hoogstens met een te snelle invoer van gegevens.

Pluspunten

Goede service, snelle verzending, leuke comminicatie

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, blij me cool blue's choice wanneer ik het zelf niet zo goed weet!

Pluspunten

goede voorlichting prima bezorging volgens afspraak

Duidelijker aangeven hoe stil beamers al dan niet zijn. Kon daar niet op selecteren.

Pluspunten

Uiterst snelle en correcte levering van mijn Beeldscherm wat we met veel liefde en plezier gaan inzetten om Bakel en Milheeze historisch op de Kaart euh beeldscherm zetten, presenteren.

Pluspunten

snelle levering en goede service

Pluspunten

Snelle levering, veel producten

.?