2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Een medewerkster stelde voor te helpen met bestellen van beamer+HDMIkabel+plafondbeugel. De beamer en kabel waren in combinatie 6% goedkoper. De medewerkster heeft daar blijkbaar niet op gelet dus de korting niet gehad, jammer! Ook jammer dat een foutieve factuur zat bijgesloten.

Pluspunten

gebruiksvriendelijke website, heel erg overzichtelijk. Bij bestelling op zondag, maandag al in huis.

Pluspunten

makkelijk te bestellen redelijk ruime keuze zeer vlotte bezorging klantenservice zeer goed

Pluspunten

Betaalbare prijzen en breed aanbod.

Geen verbeter punten. Vind hier precies wat ik nodig heb!

Pluspunten

Wat ik vooral goed vond, dat je snel antwoord kreeg bij de mails voor overleg/vragen. De levering ging goed, namelijk op de gevraagde dag en de aankoop is super, de beamer geeft een mooi beeld.

Pluspunten

Goede website, snelle service, veel keus, goede prijs-kwaliteitverhouding, kortom: alles klopt gewoon en is zoals je hoopt dat het is bij een webwinkel. Ook heel fijn: je kunt aangeven wanneer de boel bezorgd moet worden, en savonds is dat gratis ipv juist duurder.

zo doorgaan!

Pluspunten

Adequate orderbehandeling en ordervoortgang. Bestelling werd ruim binnen tijdvenster geleverd. Mooi apparaat voor een mooie prijs!

Pluspunten

-Efficient, zakelijk en vriendelijk. -Groot assortiment -verbreed door producten van andere aanbieders op eigen Coolblue condities ook te verkopen.

zou niets weten

Pluspunten

Snelle afhandeling , ze doen wat er op de website staat ,qua aflevering en betalingen. Toppie

Pluspunten

Goede prijs, snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van het moment van bestellen tot aan het moment van leveren aan de deur!

Pluspunten

Leuke benadering, goede communicatie, website werkt goed.

Misschien lukt het om betere afstemming te vinden met de bezorger. Die kwam op een onbekend tijdstip bij de balie en die is dicht. Aangezien ik niets kan aangeven wat betreft contactnummer wist ik dus dat hij voor niets kwam en dan maar hopen dat het de volgende dag bezorgd wordt.

Pluspunten

Goede sevice, Super snelle levering,

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Uitstekende website Veel keuze aan verschillende artikelen Snelle en betrouwbare levering

Product omschrijving kan uitgebreider, bij vergelijking staat bij het ene product wel of het geschikt is voor gamen en bij de ander niet terwijl deze een snellere reactietijd heeft.

Pluspunten

Goed en snel levering .

Pluspunten

Makkelijk bestellen, duidelijke informatie over order en levering, snelle levertijd.

Voor bedrijven de mogelijkheid om via automatische incasso te betalen

Pluspunten

Duidelijke presantatie van product. Snelle levering en afhandeling

Pluspunten

Goed product, duidelijke informatie en snelle levering, perfecte ervaring!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment , voorraad en communicatie

Verzending vanuit verschillende distributiecentra, waardoor bestellingen niet gelijktijdig worden verzonden.

Pluspunten

Overzichtelijke site en je kan een snelle keuze maken. Snelle correcte bezorging.

Weet ik niet.

Pluspunten

Overzichtelijke site met voldoende informatie. Nette levering volgens afspraak.

Pluspunten

Zeer snelle levering en gemakkelijke overzichtelijke website. Tevens vond ik de doos waarin de goederen geleverd werden erg leuk.

De website mag van mij minder banners bevatten. Deze leiden af van wat je zoekt.

Pluspunten

Superfast delivery. High quality products. Very pleased!

None!

Pluspunten

eerste kennismaking is zeer positief