Pluspunten

De snelheid en de open 'hedendaagse' communicatie

Uiteindelijk werkt de aansluiting op mijn laptop nog steeds niet en kan ik het apparaat nog niet op mijn eigen laptop gebruiken. Ik neem daarover nog contact op...

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Ik heb een dag na de Beamer(4 juni) een scherm en kabel voor de Beamer besteld, die volgens jullie voorwaarden de volgende dag(5juni) geleverd zou worden, maar die nog steeds niet ontvangen. Ik kreeg een mail van Dynalogic dat het scherm op een andere locatie lag? Inmiddels nog geen nieuwe afleverdatum ontvangen.

Pluspunten

hartstikke goed. Ze doen alles zoals beloofd.

Pluspunten

Heel tevreden, zeer vlotte afhandeling.

??

Pluspunten

Alles klopt!!

nvt

Pluspunten

Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik contact opgenomen omdat ik vragen had over de beamer die ik had gekozen. Ik kreeg een duidelijke uitleg en ik heb uiteindelijk voor een ander type gekocht. Prettig dat ik ook 's avonds contact op kon nemen met een medewerker. Product was goed en stevig verpakt, goede communicatie over moment van verzending en het tijdstip van bezorging.

Pluspunten

Al verschillende producten gekocht via Coolblue en tot nu toe alleen maar positief. Geen enkel negatief punt te melden.

Pluspunten

Vanaf bestelling tot levering alles perfect gelopen. Hoeft / kan voor mij niet beter. Compliment.

Pluspunten

werken snel , volledig en accuraat

Pluspunten

Zoals te verwachten van Coolblue weer prima service. Top bedrijf!

De prijzen omlaag? :)

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede informatieverstrekking over verzending en aflevering.

Pluspunten

Goede en snelle levering. Goede producten

Pluspunten

Overzichtelijk, groot asorti, supersnelle en correcte levering zelfs op zondag.

Ga zo door

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd. TOP ! Product ook TOP ! GA DOOR..... :)

Niks .......!

Pluspunten

Snel en professioneel !! Met name de volledige info en begeleiding via email, zelfs dat het pakket bij de buren was afgeleverd.

Geen.

Pluspunten

Ik heb een goed advies gekregen t.a/.v. de aankoop van een projktiescherm en heb op zijn uitleg besloten om het scherm te kopen. Daar heb ik geen spijt van, want het is een prima scherm, keurig verpakt en snel bezorgd. kortom, ik ben dik tevreden.

Ik had wel graag een handleiding in het Nederlands verwacht, het zijn wel 16 talen, maar ik heb geen kaas gegeten van het chinees of japans en al die andere talen.

Pluspunten

Ik had met enige spoed een beamer nodig. Na veel wikken en wegen om 23.40 's nachts besteld, de volgende dag om 14.00 keurig verpakt in huis. Fantastisch. Zeer snelle respons ook via de mail van de klantenservice (ook telefonisch tot middernacht bereikbaar). Voor service een absolute aanrader. Daarnaast breed assortiment met daarbij veel informatie en vergelijkingsopties, én daarbij zeker niet de duurste. Ik beveel CoolBlue / Beamercenter van harte aan.

CoolBlue adverteert kennelijk ook via marktplaats. Ik zag daar een wat afwijkende, lagere, prijs dan op de eigen website. Helaas werd voor die prijs niet geleverd. Doorgegeven en wordt aan gewerkt. Al met al toch zeer tevreden.

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

Goede, persoonlijke en deskundige uitleg in de winkel, erg prettig. De bestelling uiteindelijk via internet gedaan en dat ging razendsnel, volgende dag was het binnen met een leuke, vlotte en grappige manier waarop de order je wordt gepresenteerd en verzonden.

Wat ik jammer vond is dat als je de naam "Beamercenter" gebruikt in je uitingen, er geen enkele beamer + scherm in de winkel hangt. De beamer moest nu uit het magazijn worden gehaald, wat overigens geen enkel probleem was en me erg geholpen heeft. Over de schermen had ik echter wel een specifieke vraag die ik alleen beantwoord kon krijgen bij het zien van het scherm, maar kon niet omdat er ook geen in het magazijn lag, dat was jammer. Dus als tip: heb minimaal één opstelling met scherm en beamer in je "Beamercenter" hangen.

Pluspunten

duidelijk en een goed advies. snelle afhandeling en bezorging. materiaal uitstekend verpakt

geen

Pluspunten

Prima service, snelle levering,

Pluspunten

Zeer snelle levering Uitstekende service Groot assortiment

Never change a winning team

Pluspunten

Ik heb geen enkel probleem kunnen constateren op dit moment, alles is perfect geregeld voor wat betreft de bestelling, betaling en levering. Ik weet natuurlijk niet hoe het met jullie service erbij staat, maar daar hoop ik ook geen gebruik van te maken zolang dat niet nodig is. Perfect!

Pluspunten

Snel, alles was goed