Pluspunten
Wat ik heel leuk vind is dat het hele aankoop proces op een professionele wijze plaats vindt. Met name de video's na het 'afrekenen': over wat voor een uitpakker je bent, de wacht therapie etc. vind ik geniaal. Dat onthoud je! Echt heel erg belangrijk vind ik betrouwbaarheid. En dat straalt dit bedrijf uit, in woord en daad. Mijn beamer werd inderdaad de volgende dag geleverd en... ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Geweldig, in een woord.
Verbeterpuntenik zou er even geen kunnen bedenken. Ze zitten helemaal op de juiste weg!
Pluspunten
Snel en duidelijke site (voor zo ver je dat na een keer kunt zeggen)
Aflevering enkele uren na de afgesproken tijd. Dat is altijd vervelend, zeker als dat niet wordt doorgegeven. Beschrijving aanpassen dat het beeld niet groter wordt door uit te zoomen. Beamer, Epson EB-S04, maakt best veel geluid.
Pluspunten
Heldere info, snelle levering
VerbeterpuntenLink naar fabriekantenwebsite voor nóg meer specs, optie tot vergelijken
Pluspunten
Snelle levering. Telefonische informatie bij aankoop op een technisch punt direct afdoende afgehandeld.
VerbeterpuntenNiet op Zondag bezorgen
Pluspunten
Snelle verzending en goede aftersale service
Pluspunten
Duidelijk, snel en prettige website.
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.
Pluspunten
makkelijk bestellen, goed productenvergelijk, super betrouwbaar afgeleverd.
Pluspunten
Altijd zeer snelle levering, goed verpakt , prima service en scherpe prijzen !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijke informatie op de website. prettig dat bij de meeste producten reviews worden gegeven. snelle levering. artikelen arriveerden in goed staat.
Pluspunten
Pluspunten
top product prima service alles geleverd volgens de gemaakte afspraken
Pluspunten
presentatie en telefonische hulp
Pluspunten
Pluspunten
- Extreem goede klanten service - Snelle en betrouwbare levering - Persoonlijk in contact - Scherpe Prijzen - Meest gebruiksvriendelijke en klantgerichte website (met name zoek/filter mogelijkheden en tips/info filmpjes over producten). De superieure sorteer/filter functie valt vooral op wanneer je die vergelijkt met die van de grootste concurrent van CoolBlue.
Verbeterpunten1. Ik kan niet sparen bij Coolblue. Dat terwijl ik inmiddels behoorlijk wat omzet heb gegenereerd. Ik wil gratis gadgets, producten testen (en dan houden) of kunnen sparen voor korting of iets dergelijks. 2. Customer Experience kan nog beter door direct te adviseren over bijbehorende/volgende aankopen; zojuist beamer gekocht en over sound gesproken met een product expert van Coolblue. Het zou mooi zijn als je direct bij een aankoop op de site (of na zo'n gesprek) je een aankoopadvies krijgt over sound opties die bij mijn voorkeur/stijl/profiel passen (in mijn geval: niet perse de goedkoopste, draadloze speakers, etc.). Nu ben ik weer aan het puzzelen welke receiver/sound optie ik moet gaan bestellen (en daar ben ik nog steeds niet uit). 3. Ik zou het niet erg vinden vanuit privacy om een uitgebreid(er) customer profiel aan te maken om daarop gemarket te worden zolang het intelligenter is dan de gewone marketing gerichte sites (ik moet dus verrast worden en niet iets aangesmeerd krijgen. Dat gaat veel meer over lifestyle, toekomstige verwachtingen mbt aankopen, etc.).
Hoi Roger, Bedankt voor je uitgebreide review, dit zijn zeker punten die wij fijn vinden om te horen om elke dag een beetje beter te worden! Mocht je nog hulp nodig hebben met het uitzoeken van je speakers, dan weet je ons hopelijk te bereiken.
Pluspunten
VerbeterpuntenBeamer van Acer (>1800,-) zat alleen een ouderwets beeldschermkabel, jammer als alle laptops en tablets tegen woordig deze niet ondersteunen. beetje jammer dat er geen HDMI>MD mee geleverd wordt dan kan je teminste meteen aan de slag ipv eerst weer een verloop stekker a 40,- te moeten bestellen... Wel een beetje jammer voor een dergelijk dure beamer. Tevens een statief (180,-) bij besteld, hiervan raakte meteen de tapschroefjes los die gebruikt waren om de aluminium poot vast te zetten.. (ook niet handig aangezien aluminium snel vervormd en door dergelijke scherpe schroeven direct alle hechting verliest, zelf drie popnagels in gezet en nu werkt hij goed.
Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend dat dit zo is voorgevallen. Ik heb gezocht naar door u benoemde beamer en hier wordt inderdaad geen HDMI kabel mee geverd, alleen een VGA kabel. Heeft u al contact gehad omtrent het statief? Als het statief niet naar wens is, dan willen wij hier uiteraard graag mee helpen. Zou u het ordernummer kunnen versturen naar [email protected]? Met vriendelijke groet, Kelly van Coolblue
Pluspunten
Supersnel, duidelijk en met veel humor het hele proces van bestellen tot levering doorlopen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Personeel heeft verstand van zaken en is erg klantvriendelijk. Prijzen zijn laag.
VerbeterpuntenWebsite gaf wat problemen. Bij bestelling via internet bleef de website volhouden dat ik mijn telefoonnummer niet had ingevuld. Dit gebeurde op twee verschillende computers met en zonder landencode ingevoerd bij het telefoonnummer. Aangezien de Cool Blue store zo dichtbij is heb ik er matige hinder van ondervonden, waardoor ik toch vijf sterren heb grgeven.
Pluspunten
-Heldere vergelijking van beamers op de site -Snelle levering -Scherpe prijs