Pluspunten

Wat ik heel leuk vind is dat het hele aankoop proces op een professionele wijze plaats vindt. Met name de video's na het 'afrekenen': over wat voor een uitpakker je bent, de wacht therapie etc. vind ik geniaal. Dat onthoud je! Echt heel erg belangrijk vind ik betrouwbaarheid. En dat straalt dit bedrijf uit, in woord en daad. Mijn beamer werd inderdaad de volgende dag geleverd en... ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Geweldig, in een woord.

ik zou er even geen kunnen bedenken. Ze zitten helemaal op de juiste weg!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijke site (voor zo ver je dat na een keer kunt zeggen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aflevering enkele uren na de afgesproken tijd. Dat is altijd vervelend, zeker als dat niet wordt doorgegeven. Beschrijving aanpassen dat het beeld niet groter wordt door uit te zoomen. Beamer, Epson EB-S04, maakt best veel geluid.

Pluspunten

Heldere info, snelle levering

Link naar fabriekantenwebsite voor nóg meer specs, optie tot vergelijken

Pluspunten

Snelle levering. Telefonische informatie bij aankoop op een technisch punt direct afdoende afgehandeld.

Niet op Zondag bezorgen

Pluspunten

Snelle verzending en goede aftersale service

Pluspunten

Duidelijk, snel en prettige website.

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten.

Pluspunten

makkelijk bestellen, goed productenvergelijk, super betrouwbaar afgeleverd.

Pluspunten

Altijd zeer snelle levering, goed verpakt , prima service en scherpe prijzen !

Pluspunten

duidelijke informatie op de website. prettig dat bij de meeste producten reviews worden gegeven. snelle levering. artikelen arriveerden in goed staat.

Pluspunten

Pluspunten

top product prima service alles geleverd volgens de gemaakte afspraken

Pluspunten

presentatie en telefonische hulp

Pluspunten

Pluspunten

- Extreem goede klanten service - Snelle en betrouwbare levering - Persoonlijk in contact - Scherpe Prijzen - Meest gebruiksvriendelijke en klantgerichte website (met name zoek/filter mogelijkheden en tips/info filmpjes over producten). De superieure sorteer/filter functie valt vooral op wanneer je die vergelijkt met die van de grootste concurrent van CoolBlue.

1. Ik kan niet sparen bij Coolblue. Dat terwijl ik inmiddels behoorlijk wat omzet heb gegenereerd. Ik wil gratis gadgets, producten testen (en dan houden) of kunnen sparen voor korting of iets dergelijks. 2. Customer Experience kan nog beter door direct te adviseren over bijbehorende/volgende aankopen; zojuist beamer gekocht en over sound gesproken met een product expert van Coolblue. Het zou mooi zijn als je direct bij een aankoop op de site (of na zo'n gesprek) je een aankoopadvies krijgt over sound opties die bij mijn voorkeur/stijl/profiel passen (in mijn geval: niet perse de goedkoopste, draadloze speakers, etc.). Nu ben ik weer aan het puzzelen welke receiver/sound optie ik moet gaan bestellen (en daar ben ik nog steeds niet uit). 3. Ik zou het niet erg vinden vanuit privacy om een uitgebreid(er) customer profiel aan te maken om daarop gemarket te worden zolang het intelligenter is dan de gewone marketing gerichte sites (ik moet dus verrast worden en niet iets aangesmeerd krijgen. Dat gaat veel meer over lifestyle, toekomstige verwachtingen mbt aankopen, etc.).

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beamer van Acer (>1800,-) zat alleen een ouderwets beeldschermkabel, jammer als alle laptops en tablets tegen woordig deze niet ondersteunen. beetje jammer dat er geen HDMI>MD mee geleverd wordt dan kan je teminste meteen aan de slag ipv eerst weer een verloop stekker a 40,- te moeten bestellen... Wel een beetje jammer voor een dergelijk dure beamer. Tevens een statief (180,-) bij besteld, hiervan raakte meteen de tapschroefjes los die gebruikt waren om de aluminium poot vast te zetten.. (ook niet handig aangezien aluminium snel vervormd en door dergelijke scherpe schroeven direct alle hechting verliest, zelf drie popnagels in gezet en nu werkt hij goed.

Pluspunten

Supersnel, duidelijk en met veel humor het hele proces van bestellen tot levering doorlopen.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk site

Pluspunten

Personeel heeft verstand van zaken en is erg klantvriendelijk. Prijzen zijn laag.

Website gaf wat problemen. Bij bestelling via internet bleef de website volhouden dat ik mijn telefoonnummer niet had ingevuld. Dit gebeurde op twee verschillende computers met en zonder landencode ingevoerd bij het telefoonnummer. Aangezien de Cool Blue store zo dichtbij is heb ik er matige hinder van ondervonden, waardoor ik toch vijf sterren heb grgeven.

Pluspunten

-Heldere vergelijking van beamers op de site -Snelle levering -Scherpe prijs