Pluspunten

De blender werkt Prima krachtig apparaat voor een goede prijs

De blender zou de volgende dag bezorgd worden. Dit was niet het geval. Het pakketje deed er twee dagen over.

Pluspunten

Heel snelle levering !!!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Blender werkt perfect

Bezorging kan beter weg lopen zonder handtekening is niet handig

Pluspunten

Duidelijke Webshop Op tijd geleverd Goede communicatie

Pluspunten

Geweldig snelle levering en goed geholpen door klantenservice toen ik het afleveradres wilde veranderen. Van de verandering kreeg ik ook meteen een nieuwe e-mail toegestuurd. Toppie jongens. bedankt

Pluspunten

Duidelijke omschrijving op de website, zoeken naar een product gaan heel simpel. Snelle en nette levering.

Ik vind dat er heel veel gebeurd op de site, qua lay-out waardoor het onrustig oogt. Het maakt het navigeren door de site niet minder. Als je bijvoorbeeld een product aanklikt voor meer info. Dan is de pagina van links naar rechts in 3en verdeeld, links de keuzehulp, in het midden het gekozen product en dan rechts een menu met nog eens verschillende aanklikmogelijkheden van boven naar beneden, met name dat rechter menu zorgt voor veel onrust op de site naar mijn idee.