Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Ben er heel erg blij mee. Het is stevig,groot professioneel en goedkoper dan elders en dat.... bij jullie voor een 850 watt vermogen. Netjes bezorgd op ZONDAG zonder bezorgd kosten en stevig ingepakt,geweldig toch? kon ik maandag beginnen met mijn smoothie dieet.

geen

Pluspunten

Snel Uitstekend product Levering op zondag

Pluspunten

Snel Prijs Overzichtelijke site Review movies

Pluspunten

Snelle service en goede levering

Pluspunten

`Makkelijk te vinden op Google! Lekker snel en dat ook nog voor een goede prijs......en geen verzendkosten!! Topper!

Geen! Tevreden en blijf hier bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld. Groot aanbod. Snel geleverd.

Ik wilde een cadeau laten beorgen bij mijn dochter. Dit was helass niet mogelijk. Ik heb besteld en betaald maar moest hasr de nummers van de barcode sturen etc. Dit is natuurlijk omslachtig en gast totaal voorbij aan het verrasingseffect van een cadeau. Dit moet toch anders kunnen. Pas het aan en maak daarna een reclame met het geven van cadeaus via cool blue. Succes verzekerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering + levering op zondag

Pluspunten

Snelle bestelling

Pluspunten

goede manier om via reviews de beste koop te verkrijgen. Snelle bezorging.

Pluspunten

snelle levering, goeie kwaliteit van producten

geen

Pluspunten

Alles, komen beloftes na

Zo doorgaan!!

Pluspunten

Duidelijke informatie over product met verschillende eigen en klant reviews, snelle levering, duidelijke informatie over het proces dat de bestelling doorloopt.

Nvt

Pluspunten

snelle bezorging, goed product, niets mis mee.

geen.

Pluspunten

Overzichtelijke site, ruim aanbod met heldere productinfo, scherp(st)e prijs, zeer snelle levering.

Behulpzame medewerker klantenservice, die heb ik benaderd omdat de beloofde Minikom niet bij mijn blender was meegeleverd. Per ommegaande kreeg ik een link van Magimix. Via deze link krijg ik alsnog de Minikom kado. In mijn ogen een wat wonderlijke omweg, maar keurig opgelost zo.

Pluspunten

Overzichtelijke makkelijk bruikbare site, groot aanbod. Producten zijn makkelijk te vergelijken,

Bestelling niet op tijd geleverd, dit lag achter waarschijnlijk aan PostNL en niet aan Coolblue. Verder geen aanmerkingen

Pluspunten

Heel fijn kennis met te maken met u .Het ging uitstekend en correct, mooi op tijd , voor die gene die de blender voor bestemd is ,zal best wel goed zijn het is een verjaarscadeautje.. Vriendelijk Dank .. L .Verburg

Volgens mij ,geen verbetering-Houden zo.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Fijne site.

Pluspunten

Snel, transparant, goede prijs

Pluspunten

Goede informatie voorziening; Snelle levering; Zondag bestellen, maandag in huis.

Pluspunten

Mooie website, makkelijk kiezen en vergelijken van producten. En dan het product op zaterdagavond bestellen en zondag geleverd krijgen, wat een luxe.

Pluspunten

Levert exact wat ik wil: artikel klopt, volgende dag al in huis, overtroffen verwachting door sms met leveringstijd.

Niet dat ik kan verzinnen.