3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel beloven, groot assortment, goede kwaliteit.

Bezorg beloften nakomen of realistiser maken

Pluspunten

doen wat ze beloven

Pluspunten

Breed assortiment, correcte afwikkeling, fantastische logistiek!

Pluspunten

Snelheid levering afhandeling bestelling informatie verzending track/trace

Pluspunten

Enorm aanbod van diversiteit.

Pluspunten

snelle levering, klantvriendelijk, aantrekkelijke prijzen en goede ruil en teruggave garantie

Pluspunten

Duidelijke website, goede informatie en zeer snelle bezorging, zelfs op zondag. TOP!

Pluspunten

Snelle levering. Om 23 u besteld en de volgende dag afgeleverd

Geen idee

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Goed toegankelijke web-site, uitstekende productinformatie, makkelijk bestellen, geen verzendkosten, supersnelle bezorging, zelfs op zondag.

Beter? Ik zou niet weten hoe!

Pluspunten

Duidelijke website met voldoende informatie. Daarnaast worden de bestellingen vlot afgehandeld en altijd, zoals beloofd, de volgende dag afgeleverd. Heel fijne webwinkel om zaken mee te doen!

Momenteel geen.

Pluspunten

Supersnelle service. 22.00u 's avonds besteld, de dag erna al in huis.

Pluspunten

belofte van de dag er op bezorgen nagekomen

alleen n.l. post kwam pas om 16.25 dit kom doordat ze te veel bezorgen moeten

Pluspunten

* Snelle en zeer correcte levering. * Scherpe concurrerende prijzen * Goed assortiment * Uitgebreide omschrijving van het product. * Uitstekende after-sales / garantieregelingen (opmerking: zie verbeterpunten)

* Bij een aanspraak op garantie, werd ik keurig op de hoogte gehouden tijdens het reparatie / garantieproces. Tot het moment, dat men het besluit nam om het product niet meer te repareren. In dat geval verwacht je een nieuw product of restitutie van de aanschafwaarde. Ik werd hier niet over bericht, maar moest via mijn account vernemen, dat de waarde van het product in een tegoed was omgezet. Dit tegoed is niet geheel vrij opneembaar, maar kan i.o.m. de klantenservice eventueel verrekend worden met een t.z.t. nieuw aan te schaffen artikel. Ik had hier vooraf graag over geïnformeerd willen worden. en daarin een keus willen hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben blij en niet blij,heb een bloeddrukmeter besteld maar nog niet gekregen :( Het pakje staat al dagen op bezorgd maar dit is dan weer de schuld van postnl. Waar ik wel blij mee ben is de manier waar coolblue er mee omgaat,ze houden me op de hoogte via mail en telefoon. Ik ga er dan ook van uit dat het snel opgelost zal zijn :)

Pluspunten

Ik had hem echt de volgende ochtend in huis

Pluspunten

Als ik niet positief zou zijn dan ging ik naar een ander Goede service en snelle leveringen

Geen idee

Pluspunten

Snelle levering, prima product