Pluspunten

Ik was op zoek naar een speler en kwam bij de Blurayspelershop. Ik kon verschillende types met elkaar vergelijken en kwam zo tot een voordelige en verantwoorde keuze. Aanvankelijk was de speler van mijn keuze niet op voorraad, maar na twee dagen kreeg ik een mailtje. Ik heb besteld en de volgende dag om 9.30 uur had ik de speler in huis. Super snelle levering. Top.

Pluspunten

Snelle levering goede prijs.

Pluspunten

je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je besteling was zeer goed verpakt,op tijt afgeleverd,keurig verzorgd,ga zo door,bedankt.

Pluspunten

Snelle accurate levering. Goede informatie over aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.zondagavond besteld, maandag al in huis

Helaas heeft het apparaat een half uurtje gespeeld. Daarna heeft hij er de brui aan gegeven

Pluspunten

De werkwijze van Cool blue is duidelijk, snel en transparant. Zo moet thuisshoppen eigenlijk werken.

Advies kan beter. Ik krijg een verkeerde kabel. Toevallig en gelukkig had ik nog een andere (goede) liggen en die werkte wel.

Pluspunten

Netjes bezorgt en snelle levering.

Meer ruimte vullend materiaal in de doos doen, de dvd doos zat los in de vervoer doos.

Pluspunten

Goed product...echt mega snelle levering. Kon niet beter, chapeau Coolblue Ik zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen.

Pluspunten

Super speedy delivery and very customer oriented support service

Honestly I do not have any improvement areas to call out. I had a very positive consumer experience!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling en adequate begeleiding bij verzending en transport

De aanmoediging om een beoordeling te schrijven mag wat mij betreft wel wat zakelijker. De jolige manier van aanspreken hoeft van mij (78 jarige) niet meer.

Pluspunten

Duidelijke en eerlijke informatie met betrekking tot de apparatuur. De leveringsvoorwaarden waren goed en dus besteld. Keurig op tijd geleverd vervolgens. Leuk dat dit op zondag was!

Pluspunten

Snelle levering en juiste verzending.

Pluspunten

Goed, snel en goed verpakt.

het zou prettig zijn als er ook de oude spullen mee terug genomen werden.

Pluspunten

Erg goedkoop en op tijd geleverd, klasse

nee nee.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten, behalve de ver.pakking was niet optimaal

Mijn blu-ray speler lag "los" in de veel grotere Coolblue doos. Geen luchtzakjes aan de zijden, alleen bovenop. Hij schoof dus constant heen en weer, graag aandacht hiervoor!

Pluspunten

Ik heb zeer goede ervaringen met uw klantenservice gehad. Zeer vriendelijk te woord gestaan en alle vragen zijn correct behandeld. Ik had een verkeerd product besteld en deze retour gestuurd. Deze moet nog verrekend worden met mij maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik heb meteen een ander product besteld welke wel aan mijn wensen voldeed en dit is in perfecte staat afgeleverd en zeer snel. Een 10 met een griffel.

Pluspunten

Snelle bezorging goeie service goeie prijs

Pluspunten

Goede communicatie en super snelle levering!!

Ze zijn vaak maar niet altijd de goedkoopste, ondanks gratis verzending.

Pluspunten

Snelle levering tegen een scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top apparaat voor een scherpe prijs. Eenvoudige bediening plug in en play!

Geen HDMI kabel , deze zit er niet standaard bij. Tip: maak hier duidelijk melding van bij de produktinformatie.

Pluspunten

S middags een bluray speler besteld, de volgende ochtend al in huis ! Netjes verpakt met lucht zakjes, top !

Pluspunten

Mijn eerste bestelling, komen belofte na qua levering, bestelling keurig binnen 2 dagen geleverd

Pluspunten

Prima kwaliteie / prijs verrhouding. Punctuele levering

Pluspunten

- snelle levering conform afspraak. - goede prijs.

Pluspunten

Dat je op de hoogte wordt gehouden van jouw bestelling.

Product was niet de volgende dag geleverd terwijl dit wel beloofd werd op de site?