Pluspunten
snelle en accurate afhandeling
Verbeterpuntentechnische vraag (nog) niet beantwoord en zelf kunnen oplossen. Men moest contact opnemen voor het beantwoorden met de leverancier?! Dit terwijl ik als nerd zelf snel wist dat een optical digitale kabel de oplossing was voor mijn vraag.
Pluspunten
Ondanks drukke kersttijd werd mijn Blu-Ray speler binnen 1 dag geleverd. Perfect!
Pluspunten
binnen 24 uur geleverd. op zondag :-) apparaat werkt perfect.
Pluspunten
Zeer duidelijke site , degelijke product omschrijving, voorwaarden en correcte zeer snelle levering. Superwinkel !!!
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Leuke site ,en snel geleverd.
Pluspunten
gemakkelijk bestellen keurig op tijd goed verpakt goede combinaties dat je goede kabels bij product krijgt
Verbeterpuntenik zou het niet weten zo doorgaan
Pluspunten
Ik heb een Denon blurayspeler DBT-1713UD aangeschaft via de Blurayspelershop. Zoals ik gewent ben gaat de bestelling makkelijk en heb ik de volgende dag de speler in huis. Via de site is het makkelijk vergelijken met andere spelers en deze kwam er als beste uit voor mij. De service is weer zoals het hoort, goed.
VerbeterpuntenIk zou het werkelijk niet weten. Zelfs als het fout gaat helpen ze mij goed.
Pluspunten
Goed en volledig aanbod. Ruime keuze. Goede filtering op de site. Uitgebreide en overzichtelijke specificaties van het product. Soms zijn er zelfs filmpjes. Als je de klantenservice belt, wordt je goed geholpen. bezorging gaat super. Doen wat ze beloven: voor 23 uur besteld morgen in huis. Per mail word je duidelijk op de hoogte gehouden. Ben al een aantal jaar tevreden klant.
VerbeterpuntenAchteraf betalen zou soms fijn zijn/handig zijn. Soms wil ik op een andere locatie bestellen, maar heb ik mijn digipas niet bij me.
Pluspunten
uitstekende Shop,snelle levering en precies op de afgesproken tijd afgeleverd, Product degelijk verpakt en ook het contact via e-mail loopt perfect. kan deze Shop iedereen aanbevelen, super. Met vriendelijke groet Franz
Verbeterpuntengeen
er staat : voor ??? besteld, morgen in huis. dat geldt niet voor bestelling op vrijdag. mijn bestelling is nu, maandag 11.45 uur nog niet op leveradres aangekomen. gaat waarschijnlijk wel wat worden, ik wacht af
Pluspunten
duidelijke website,mooi aanbod van artikelen super snelle levering,goede communicatie met klant track en trace eerlijke prijzen.
Verbeterpuntenneuh geen gevonden is perfect zo
Zeer snelle bezorging maar de verpakking mag wel wat dunner en smaller. Ik had een kabeltje besteld en krijg dat geleverd in een doos van 10x20x20cm. Envelopje had ook gemogen.
Pluspunten
Snelle levering geplaatst waar ik hem hebben wou Keurig afgeleverd Vrolijk personeel
Pluspunten
Service, makkelijk bereikbaar via oa Twitter.
VerbeterpuntenIets minder goede ervaringen met bezorgen. De afspraak om tussen 14.00 en 17.00 was niet goed verwerkt, dus zou de TV tussen 18.00 en 22.00 bezorgd worden, dit werd uiteindelijk 22.30.
Pluspunten
Besteld op zondag, maandag bezorgd.
VerbeterpuntenLevering vindt plaats tussen 8:30uur en 21:30uur, dit is te ruim.
Pluspunten
duidelijke website makkelijk bestellen snelle service
Pluspunten
zeer snel geleverd en altijd gloednieuw product. producten welke retour komen worden als 2e kans aangeboden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Snelle levering - Goede service
Pluspunten
Laat ik duidelijk zijn, Coolblue is een aanrader dit vertrouwen had ik al. Ik had heb 17 euro goedkoper kunnen kopen bij W......, maar de service is daar slecht of niet leverbaar uiteindelijk of 3 weken te laat, van Coolblue niet en kan ik duidelijke zeggen dat de ondersteuning van deze vakmensen vertrouwen in hebt. Het apparaat doet wat het moet doen. MKV etc ondersteuning zeer te vreden over. Helaas 3D nog niet kunnen testen, zag dat je het ook over HHD kon draaien waar ik nog blijer van wordt. Verder kan ik het aanraden voor prijs bewust goede stukje elektronica.
VerbeterpuntenIk heb hem zonder HDMI kabel gekocht, omdat ik de bundel met HDMI kabel persoonlijk belachelijk vind. Ten eerste had ik ze op voorraad, maar deze Blueray speler ook voor mijn zus gekocht en voor 2,95 HDMI 1.4 kabel gekocht voor haar. (uiteindelijk 5,90 betaald voor die kabel in NL met verzenden) Mijn Tip doe hier iets aan! Kan over kwaliteit praten maar is een grens van 1,5 meter! De prijs met Bluray speler en van HDMI bundel gaat mij te ver.
Pluspunten
Snelle levering Zeer uitvoerige informatie en afbeeldingen op de website Goede mogelijkheid om producten te vergelijken Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
VerbeterpuntenHet formaat van de doos mag wel wat kleiner. Een blu-ray speler hoeft niet in een doos waar er ook 4 in kunnen.
Pluspunten
Super snelle levering.