Pluspunten

groot assortiment zeer snelle levering leuke herbruikbare verpakking leuk voor kinderen

Pluspunten

Goed assortiment Makkelijk bestelproces Snelle levering

nvt

Pluspunten

ja er valt maar een ding over te zeggen en dat dan wel in grote letters. GEWELDIG GEWELDIG, gisteren besteld en vandaag al in huis. mijn complimenten er voor en bedankt gr wilma

Pluspunten

snelle en correcte levering had hem besteld om 2100 uur andere dag al om 1030 geleverd machine zelfs goedkoper dan in de praxis en of karwei en gratis thuis bezorgd

Pluspunten

Zeer snelle levering van een goed product met prettige communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Komen de afspraak goed na..voor 23uur besteld volgende dag in huis Top

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Geen reden toe

Pluspunten

Mogelijkheid om bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Netjes op tijd geleverd. Actuele informatievoorziening over de tijd van levering

nvt

Pluspunten

Tja. Vrijdagavond om 22:15 een schroefboormachine besteld, volgende dag in huis. Veel beter krijg je het niet.

Verzending met drones ;)

Pluspunten

+ snelle levering + goede prijs

Pluspunten

Goede kwaliteitsmerken en groot assortiment en zeer vlotte afhandeling van bestelling!!!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke informatie en goed assortiment

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

verkeerde set opgestuurd.

beter opletten

Pluspunten

's avonds een boormachine bestelt en de volgende dag is deze keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd. kan even geen verbeterpunt verzinnen.

Pluspunten

Duidelijke informatie en snelle levering. en dan ook nog een goede prijs.

Pluspunten

Overzichtelijke web site snelle levering goed contact met levering en belangrijk het is gratis verzending

Pluspunten

Super service en zo vreselijk snel het is top allemaal.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

de af spraken die zijn belooft ,kwamen jullie na ,precies op tijden ik raad de anderen mensen aan om voor black en dekker te kiezen ik heb er ervaring mee JOPIE

we hebben niet alle maal een bedrijf ,ik ben maar een huis vrouw ,maar ik heb het van mijn man die overleden is geleerd, als het merk goed is wijk ten we nooit af ,ik hoop dat ik duidelijk ben geweest ,en dat ik in de prijzen valt want ik leef van een klein pensioentje en kan ook niet buiten sporen dingen kopen ,ik kon hem niet in een koffer kopen want dat was mijn te duur ,ik hoop dat jullie ook de koffers verkopen zonder boor machine voor een klein prijsje ja mensen die alleen zijn kunnen geen uitgebreide spullen kopen JOPIE.V.REES-CORNET.

Pluspunten

Het Grote assortiment en om 21.50 besteld en de volgende morgen om 10.30 in huis GRATIS - CHAPAEU -

?

Pluspunten

Alles!

Geen.