Pluspunten

gekomen op het tijdstip wat opgegeven was. Pima dus.

Pluspunten

zeer vlotte levering (op zondag!).

geen!

Pluspunten

Super snelle levering. Hadden wel niet verwacht.

Pluspunten

Uitsluitend positief. Heb alleen goede ervaring met Cool Blue en zou niets kunnen verzinnen om het te verbeteren.

Pluspunten

Nou geweldig, zaterdagnacht besteld, 23:30 en ik krijg gewoon te zien dat het zondag bezorgd kan worden! Duidelijke terugkoppeling over het verpakken, ondanks dat de laatste melding om 24:20 kwam, mijn verzending was nl in 2 pakketjes ingedeeld. Volgende dag via de toegezonden link via de mail kon ik zien dat het pakket was opgehaald en bezorgd zou worden. Helemaal positief was dat ik ook kon kiezen voor bezorgen op afspraak, niet op zondag dan, maar wel op andere dagen, handig als je overdag niet thuis kan zijn!

Klein minpuntje, wat bij bestellingen op korte termijn alleen te verbeteren valt door de postbezorger en waar Coolblue weinig aan kan doen, de tijd van bezorging is op zo'n korte termijn (of omdat het zondag is) niet bekend... je moet dus maar zorgen dat je binnen de genoemde tijdsperiode thuis bent, maar je kan dus ook kiezen voor bezorging op afspraak.

Pluspunten

op zondag om 22:00 heb ik een broodbakmachine besteld en deze is maandag om 10:00 bij mij afgeleverd heel netjes in 2 dozen verpakt en voor een prima prijs ik zal best nog weleens wat bij deze shop bestellen

Pluspunten

Zeer snelle levering, een scherpe prijs en ook nog gratis bezorgd!

Pluspunten

Product werkt goed en bestelling volgens verwachting incl. levering dus verder geen op of aanmerking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering , duidelijke gebruiksvoorschriften , makkelijke bediening .

er bleek een deuk net onder de sticker te zitten ! was het daarom dan afgeprijsd ??

Pluspunten

zeer snelle levering!!!

Pluspunten

Een snelle levering en met vragen wordt je goed geholpen

Pluspunten

Broodbakmachine leek op de vorige die we hadden, we konden er direkt mee overweg, hij is nog iets lichter en niet duur. Het lijkt een fijne machine, goed te hanteren.

Uitstekende service, voor ons iets te goed (!), zaterdagavond laat besteld, mogelijkheid afleveren op zondag niet gewenst, maar konden we afstrepen.

Pluspunten

Snelle levering, 1e brood gebakken-geen nadelen nog ondervonden.

Op dit moment nog niets

Pluspunten

Hele snelle levering. Grote keus in producten.

Pluspunten

Snelle levering, exact zoals op de foto, netjes verpakt.

Pluspunten

snelle bezorging, preventieve verpakking tegen eventuele schade, prima!

Pluspunten

Nette afhandeling en goed verzorgde verpakking van de producten.

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle reactie na betaling, snelle verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden over het proces.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zou het niet weten

de wachttijd aan de telefoon. Bij bestelling artikel in voorraad, betaling gedaan en bij bevestiging is de helft van de bestelde artikelen voorradig, bij telefonisch contact hierover kon men niet vertellen wanneer geleverd zou worden, maar tenminste een maand!!!!!!! Voor mij de eerste en laatste maal bij Broodbakmachinestore

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering correcte afwerking

Nee

Pluspunten

Ik kan er geen woorden voor vinden. Maar er is maar een woord en dat is GEWELDIG.