Pluspunten
Goede, overzichtelijke website's Hele goede prijs/kwaliteits verhouding Groot assortiment, bijna geen nee te koop Snelle levering, je kunt zien of het artikel op voorraad is Goede informatie voorziening van de bestelling/levering Zelfs nog 5 winkels waar je naar toe kan Retour en reparatie afhandeling is uitstekend
VerbeterpuntenGeen of alleen dan ..... Ga zo door
Pluspunten
Uitstekende service en keuze waar en wanneer het bestelde artikel geleverd moet worden, zelfs op zondag.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website. Zeer snelle enkeurige levering.
Pluspunten
mooie lamp, goede prijs, snel in huis!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, correcte afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering en uitstekende garantie voorwaarden. Ik er geen gebruik van hoeven maken het is fijn dat het er is. Dit was niet mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste een vrieskast email wasmachine zijn al eens geleverd. Ik ben iedere keer weer positief verrast over de super snelle leveringen. Daar kunnen een hoop bedrijven van leren.
VerbeterpuntenEigenlijk niets zou graag een verbeterpunt aanreiken maar kan echt niets verzinnen. Gewoon lekkerustig doorgaan.
Pluspunten
Prima service en levering. Binnen 24 uur product thuis. Erg tevreden.
Pluspunten
hallo beoordeel over buitenverlichtingschop .nl de buitenverlichting was super snel bij mij thuis goed en snel daar hou ik van zou zo weer dat kopen dus daarom een 10
Pluspunten
Pas 1 keer iets besteld en inderdaad de andere dag binnen gekregen. Helemaal top.
Pluspunten
Groot assortiment en goede service
Pluspunten
Snelle en zeer goed service, competatieve prijzen en bijzonder goed leveringsvoorwaarden.
VerbeterpuntenVooralsnog geen verbeterpunten kunnen vinden.
Pluspunten
Uitstekende producten vooor een mooie prijs. De levering was ook snel. Zaterdagavond gekocht, zondagmiddag al in huis.
VerbeterpuntenKan er zo geen bedenken. Volgende keer koop ik mijn verlichting ook weer hier!
Pluspunten
Makkelijke website , veel producten leuke prijzen
Pluspunten
Snelle levering en zeer coulant!
VerbeterpuntenEen onderdeel ontbrak, maar gewoon een compleet product opnieuw geleverd. Zonder kosten. Vanwege het ongemak zelfs een waardebon gekregen. Klasse en super!
Beste Cees, Spijtig dat het product niet compleet geleverd lijkt te zijn. We zien echter nog niet dat dit eerder bij ons is aangemeld en we lossen het graag naar je tevredenheid op. Kun je zeggen wat er mist? Dat er een factuur voor iemand anders bijgevoegd zat is natuurlijk slordig, onze excuses hiervoor. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Snelle levering, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden
Verbeterpuntenik had 3 cadeaubonnen van €10 maar kon er maar 1 tegelijk gebruiken. dus de beloofde €30 moet ik in 3 aparte aankopen inwisselen. Hoe krijgt de winnaar de €100 cadeaubon? Moet je dan 10 of 20 aankopen doen/?
Beste Kees, Het kan kloppen dat er hierin een verschil te vinden is. Bij een cadeaubon gaat het om, in die zin, het omzetten van geld in een Coolblue-tegoed. Deze mag je dus gewoon op één aankoop gebruiken. Je krijgt daarvoor dan ook één cadeaubon Bij je laatste bestelling heb je een voucher gebruikt. Dit is in die zin een korting, waar voorwaarden aan gebonden zitten. Deze krijg je cadeau en om te zorgen dat hier eerlijk gebruik van wordt gemaakt betekent dit dat deze niet stapelbaar zijn. Anders kan men gratis producten bestellen, wat ons wel geld kost en als iedereen dit doet, bestaan wij op een gegeven moment niet meer. Hopelijk is dit voldoende uitleg voor de situatie. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Na excuus van uw collega van klantenservice , werd ik daarna wel via telefoon op de hoogte gehouden inzake het verzenden van het product en op vriendelijke manier.
Verbeterpunten1 tip : Als men een product bij uw besteld en er wordt afspraak gemaakt wanneer het product wordt bezorgd en blijkt achteraf dat het product niet op voorraad blijkt te zijn, bel de klant dan op, want nu heeft op 3 november avonds mijn zoon beneden gewacht twant wij waren er niet, vanaf 18.00 uur tot 21.30 dat het product zou worden geleverd door PostNL en hij voor niets heeft gewacht want het product was niet op voorraad en wij hoorden niets. Ik heb gebeld volgende dag en het product zou de komende dagen worden geleverd , dat is inderdaad gebeurd maar wel op 6 november, dus mijn zoon was op zijn zachts gezegd " niet erg blij met uw service". We kregen nieuwe nota via email dat het pakket was ontvangen en inmiddels afgeleverd bij PostNL , maar weer stond op de nota onderin : Afleverdatum 3 november , terwijl het al 5 november was , wederom knullig.
Beste Frank, Buitengewoon spijtig dat de levering niet zoals beloofd, tijdig, is geleverd. Hopelijk is de bestelling wel verder naar wens. Graag bieden we als tegemoetkoming een voucher aan voor het ongemak. Deze vind je terug in het door jou opgegeven e-mailadres. Groeten, Coolblue
Pluspunten
Veel aanbod, snelle bestelling en reacties, Goed op de hoogte gehouden van stand van zaken. Keurige verpakking. Kortom; alle lof. Toppie!
Pluspunten
goed produkt en snel geleverd zoals vermeld op de website.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Duidelijke weergave en info over het product, supersnelle levering !
Pluspunten
Komt afspraken ba. fijn dat er even wordt ge smst
Pluspunten
alles positief
Pluspunten
Supersnel, goed verpakt, goed artikel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlotte levering
Pluspunten
super snel en zeer goed
Verbeterpuntengeen