Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering.

Pluspunten

Alles is exact gelopen zoals afgesproken Ik kreeg netjes in mail de rekening en een link wanneer ik het product kon ontvangen Dit klopte allemaal exact

geen

Pluspunten

Doet wat het toezegt

Pluspunten

Snelle en gratis levering, zelfs op zondag.

Pluspunten

supersnelle levering

zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering, 's-avonds rond 10 uur besteld en de volgende dag al na 3 uur de bestelling af gehaald bij mijn Primera in de buurt, super !!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzeb

Zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering Concurrerende prijs Breed aanbod Goede product review filmpjes

Pluspunten

Zeer snelle levering. Bestelling is goed te volgen in het afleverproces. Zeer tevreden over afhandeling bestelling

Pluspunten

Keurig op de hoogte gehouden van de levering en super snel in huis... Heel fijn!

Pluspunten

Erg snel en bijzonder vriendelijk. toen een artikel niet werkte direct een vervangend exemplaar gekregen.

Pluspunten

Wat ik gaaf vind aan coolbleu is dat ze je behandel als een doorsnee mens. Ook met alle info die ze omschrijven bij de producten gewoon lekker los mondig waar het op slaat. Hele snelle service en afwikkeling. Kortom gewoon top. Zeker een aanrader. Ik ben er van Fan van.

Ik heb ze nog niet kunnen ontdenken.

Pluspunten

Bijna twee jaar geleden heb ik een Parrot minikit gekocht en met veel plezier gebruikt. Helaas heb ik tussentijds een keer een probleem gehad maar dat werd supersnel opgelost. Onlangs begaf de aan/uit schakelaar het, met resultaat dat ik de Parrot minikit niet meer kon gebruiken. Dus contact gezocht met Carkitcenter.nl en er werd wederom heel snel een oplossing gevonden. Ik kreeg het volledige bedrag als shoptegoed. Dus even gebeld met Carkitcenter.nl en de volgende dag had ik een nieuwe Parrot minikit en zelfs de nieuwste versie !!! Deze klinkt weer geweldig. Het installeren gaat zo eenvoudig, Parrot minikit opladen, aanzetten. Telefoon bluetooth inschakelen en even laten zoeken. Klaar !! Ik ben heel heel erg tevreden met Carkitcenter.nl en zou iedereen willen adviseren om hier ook te kopen. Goed advies en SUPER service.

na

Pluspunten

Snelle levering + duidelijke communicatie daarover

Als ik al iets moet noemen dan is het de volgorde van de e-mails over de levering. Op een gegeven moment kreeg ik een mailtje waarin stond dat ik rond half 1 een mail zou krijgen over de verzendbevestiging, maar die was net voor deze mail al binnen gekomen. Dat kan voor wat verwarring zorgen..

Pluspunten

Snelle levering Leuk bedrijf (bij de tijd)

Soms er duur ivm andere webshops

Pluspunten

Als je doet wat je belooft jok je niet ze jokken niet!

Pluspunten

Zeer leuke manier van verpakken

Pluspunten

Super snelle en goede service!

Pluspunten

doen wat ze beloven

geen idee

Pluspunten

Snelle bezorging,voorraad

Weet niet

Pluspunten

Artikel om 22:00 besteld, keurig op de hoogte gehouden en de volgende dag bezorgd. TOP !!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

laat je uitgebreid weten wanneer bestelling verpakt, verstuurd en bezorgd gaat worden

nog geen punten gevonden!!

Pluspunten

In de afgelopen maanden meerdere aankopen gedaan in verschillende Coolblue shops. De consequent betrouwbare levering, scherpe prijs en plezierige communicatie zijn erg fijn