Pluspunten

alles prima gegaan de bestelling en de bezorging

geen

Pluspunten

Snel en overzichtelijk

Pluspunten

Snelle levering goede service

Bestellen via de site op je mobile nier makkelijk Wel als je opent via safari

Pluspunten

voor als nog uitstekend. product snel geleverd en doet precies wat het beloofd had: uitstekende kwaliteit en inderdaad binnen 5 minuten werkend.

Pluspunten

Eenvoudige zoeken en bestellen. Goede referenties waar ik zeker naar kijk voordat ik iets online bestel.

Na betaling via ideal kreeg ik niet het idee dat de bestelling goed was gegaan en dat er toch geld was afgeschreven. Bleek vaker voor te komen nadat ik gebeld had. Overigens op zondagavond vriendelijk en snel geholpen. Ook later bleef de bestelling nog in de winkelmand staan nadat de bestelling als was geleverd. Deze maar handmatig verwijderd.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Pluspunten

bestelling gedaan op woensdag avond.om +/- 21.00 uur, ongeveer een uur later kreeg ik een mail dat mijn pakketje al was verzonden naar post nl en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. dus dit is gewoon een hele goede service die je kunt krijgen

Pluspunten

Carkit was snel geleverd zoals afgesproken. Prima product: werkt zoals het moet. De installatie is super simpel. Binnen 5 minuten had ik de carkit geïnstalleerd.

Pluspunten

- Super snelle levering - Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het binnenkomt - Het product werkt zoals die aangeboden is

Pluspunten

Hele goede en vooral snelle service op alle fronten. je krijgt ook antwoord op je vragen die je stelt via de sociale media. Ga vooral zo door.

Pluspunten

Snelle bezorging, duidelijke webshop.

Prijzen mogen iets goedkoper zijn dan bij andere (web)shops

Pluspunten

Duidelijke site, snelle en nette levering.

Pluspunten

De website is overzichtelijk, het bestellen is gemakkelijk. De productinformatie eerlijk en duidelijk. Alleen maar. Het product voldoet ook prima. Betreft de Mr Handsfree Easy. Klein handzaam apparaatje die probleemloos middels bluetooth functioneert. Zit een goed geluid in en de inbeller verstaat jouw spraak helder en duidelijk. De bevestigingsklip heeft een goede magneet, zodat deze solide aan je zonneklep blijft hangen. De bediening voor het opnemen van de inkomende telefoon is makkelijk, zodat je aandacht bij het verkeer blijft. Conclusie: goed product gekocht bij een topbedrijf. Ik blijf zeker shoppen.

Pluspunten

Gehele traject super verzorgd !

Pluspunten

Overzichtelijke website Snelheid van afhandelen en leveren van de bestelling Het op de hoogte houden van het verloop van de bestelling

NvT

Pluspunten

Beste Coolblue, Ik ben helemaal happy met de snelheid die jullie bieden en dat je de pakketten gewoon ook kunt ophalen bij de Jumbo, helemaal top.

Ik kan ze niet verzinnen ;-)

Pluspunten

Duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering

Nog geen verbeterpunten ervaren.

Pluspunten

Goed product. Binnen 16 uur binnen op een door mij gekozen plek en supergoedkoop. Carkit werkt ook nog eens goed. ;-)

Pluspunten

Erg makkelijk in gebruik en installatie... super design. Mooi van vormgeving zeer duidelijk van geluid zeker een aanwinst . Weet op dit moment geen minpunten.

Pluspunten

Snelle levering en goed advies ook wanneer het geleverd wordt positief

Pluspunten

Werd prima op de hoogte gehouden. Levering ging vlot. Erg fijn om gratis te kunnen kiezen voor een dinsdag- of donderdagavondlevering.

ik miste een mail met een track and tracecode en kon deze code online ook niet vinden. Jammer, want zo had ik 'm in de PostNL-app kunnen plaatsen en volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, niet de goedkoopste maar wel zeer betrouwbaar

Pluspunten

goed op de hoogte gehouden van het verzenden van het pakket

Pluspunten

Zaterdag besteld zondag in huis!