Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

Supper snel geregeld +- 23 uur besteld en 12uur later in huis kan niet beter toch !!

Zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering concurrerende prijd

Pluspunten

Carkit werkte meteen perfect. Voor de keuze van de ISO-kabel ben ik door de medewerker naar tevredenheid geholpen.

Pluspunten

snelle levering duidelijke afspraken

Pluspunten

Vlotte behandeling en snelle levering ook nog een goed produkt werkt heel goed deze Jabra drive

Pluspunten

Lekker snel in huis en goede beschrijving. Telefoon dashboardhouder werkt uitermate goed

Meer assortiment

Pluspunten

Duidelijke site, werd op de hoogte gehouden van de zending zowel via mail als sms. Pakketje was de volgende dag in huis, goed verpakt.. Ik weet geen verbeterpunten...

Pluspunten

keuze in assortiment, snelheid en correctheid van afhamdelen en bezorgen.

Pluspunten

Geweldige service, vandaag besteld en inderdaad morgen bezorgd. Velen beloven dat, weinigen doen het!

Pluspunten

Goede overzichtelijke website en grappig!! Erg belangrijk. Heel goed geinformeerd per mail en.... Supersnelle levering. Echt fantastisch.

geen

Pluspunten

's Avonds voor 22.00 uur besteld , volgende dag in huis , prima verzorgd ! Cadeau gedaan aan iemand die er reuze blij mee was. In huiskamer uitgeprobeerd , werkte prima . Nu nog even afwachten hoe hij het in de auto doet , maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Pluspunten

Zeer tevreden over de gehele gang van zaken!

Pluspunten

Keurig snellen en perfecte aflevering

Pluspunten

Ongelooflijk snel, geen verzend kosten en precies hetgeen wat ik besteld heb.... Prima!!!

Persoonlijk hoef ik geen smsjes om 0.00 's nachts, word ik wakker van....

Pluspunten

- Goede geluidskwaliteit - Muziek afspelen via minikit - Compleet spraakgestuurd - Lange batterij duur - Makkelijk te bevestigen - Zeer simpele installatie - Snelle levering

Pluspunten

Bestelling is probleemloos gegaan. Volgende dag al in huis. De AnyGrip Stretchly werkt prima en laat zich makkelijk plaatsen op het dashboard. De klem is strak maar je wilt ook niet dat de telefoon eruit valt.

prima zo

Pluspunten

Super snel geleverd, zondagavond besteld maandagmiddag in huis!

Pluspunten

Snel geleverd, product doet precies wat er van verwacht word.

Verpakking was gekreukeld en beschadigd, leek eerst gebruikt maar bleek uiteindelijk toch allemaal nieuw te zijn. Verbeterpunt: goed inpakken en opvullen voor verzenden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

keurige verzending

vorige week een carkit besteld en deze week voor mezelf komt mijn collega aan met exact dezelfde en een prijs die 10 euro per stuk goedkoper is bij KRUIDVAT. Geen fijn gevoel aan overgehouden.

Pluspunten

Informatie niveau prima, accurate levering