Pluspunten

goede ben zeer teveeden

Pluspunten

uitgebrijd assortimens, en snelle levering

blijf uitbrijden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzending en retournering. Klantenservice is telefonisch goed bereikbaar en reageert redelijk snel op e-mails.

Klachtafhandeling kan beter: Mijn telefonische melding over een onvolledige levering bleek niet te zijn geregistreerd. Na de klacht nogmaals telefonisch te hebben gemeld en per e-mail nader te hebben toegelicht, kreeg ik per e-mail de vraag welke onderdelen ontbraken. Toen heb ik mijn e-mail nog maar een keer verstuurd. Daarop kwam als reactie: "Zodra mijn collega's meer informatie voor u hebben nemen zij uiteraard direct contact met u op." In plaats daarvan kreeg ik plompverloren enkele uren later een retourformulier toegezonden met de mededeling "U heeft ons laten weten uw product terug te willen sturen." Ik had echter gevraagd om nalevering van de ontbrekende onderdelen en mij is ook toegezegd dat dat zou gebeuren. Toen heb ik nogmaals per e-mail om nalevering gevraagd. Daarop kwam als reactie dat de aangevraagde nalevering niet kan plaatsvinden en dat de enige optie is om het product om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Daarop heb ik het product teruggestuurd zonder om een nieuw exemplaar te vragen. Op geen enkele manier was bij mij het vertrouwen gewekt, dat een nieuwe zending wel compleet zou zijn. Nadat het product in goede orde retour was ontvangen, kreeg ik per e-mail nog de vraag hoe het product mij was bevallen! Ik vind de gang van zaken niet professioneel en niet creatief. Ik heb ook niet de indruk dat in dit geval "Alles voor een glimlach" is gedaan.

Pluspunten

Goedkoop, snel, goede duidelijke informatie. Netjes verpakt en nette, vriendelijke e-mails mbt status verzending. Top!

Op dit moment geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bezorging is prima.

tijdens het bestellen van mijn product las ik dat de garantie 3 jaar is. nadat het product opgestuurd was en ik de aankoopbon via de email kreeg stond er op dit formulier dat de garantie 2 jaar is. contact gehad met een van de medewerkers en deze vertelde mij dat het derde jaar via de leverancier van het product moet gaan. ik weet geen adres van deze leverancier. dus wordt je aan je lot overgelaten.

Pluspunten

Snelle levering, niet te duur

Oude apparaat afvoeren gebeurde niet, ondanks de belofte in de mail.

Pluspunten

Snelle levering, informatieve website.

Misschien objectieve testen toevoegen?

Pluspunten

Goede producten, en fijne leveringsvoorwaarden. Echt super!!!

Pluspunten

goede duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Communicatie is top! Wordt continu op de hoogte gehouden hoe het met je aankoop staat. Kan menig internetbedrijf een voorbeeld aan nemen. Compressor is super tot nu toe. Doet wat hij moet doen, banden keurig opgepompt.

Nog geen

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

scherpe prijzen, snelle levering

Pluspunten

Er wordt precies volgens afspraak geleverd. Helemaal goed!

Pluspunten

netjes op tijd binnen

Pluspunten

Snelle levering Goed product

Pluspunten

Hier koop ik altijd mijn spulletjes. Goede prijs, zeer snel geleverd, goed verpakt

geen, ga zo door.

Pluspunten

Super snelle levering!!! Zeer tevreden over product Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk met info

Pluspunten

Goede compressor, op de minuut afgeleverd. Stiller dan mijn oude en meer druk 10 atm

Pluspunten

Interessante prijzen, snelle bezorging en goede communnicatie

Pluspunten

- Supersnelle levering (vrijdagmiddag besteld -> zaterdag in huis) - Nette prijzen - Kwaliteitsartikelen - Goede, overzichtelijke website

- Geen

Pluspunten

goede hulp in de winkel, namen de tijd. Zochten dingen na. Vriendelijke behandeling

altijd goed doorvragen waarvoor een apparaat uiteindelijk gebruikt moet worden. Zo kwamen we daarmee op een eenvoudiger computer uit dan we aanvankelijk dachten.