Pluspunten

Hele dag kun je bestellen en je hebt het de volgende dag nog in huis. Binnen twee uurtjes antwoord op een vraag die ik via Facebook stelde.

Pluspunten

Snelle reacties op vragen bij klantenservice. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Wanneer er een bestelling wordt doorgegeven wordt hierop zeer snel gehandeld. Het is duidelijk bij te houden waar het pakket zich bevind.

zorgen dat het pakket aan alle zijdes is ingepakt.

Pluspunten

Supersnelle levering, zelfs op zondag geleverd. Veel producten gelijk op voorraad!

Pluspunten

Zeer snelle levering, ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Mijn bestelde producten waren goed beschermd in de doos. De bestelling werd eerder afgeleverd dan vooraf was doorgegeven. De producten zien er goed uit. Ga binnenkort weer een bestelling plaatsen. Ben helemaal tevreden over Computerstore.

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten.......

Pluspunten

Prima services, goed assortiment. Komen na waar zij voor staan. (Zaterdag besteld is zondag in huis) Vriendelijk en deskundig personeel.

Pluspunten

Zending was dik in orde. Goed ingepakt. Jammer dat Post NL een dag te laat bezorgde. Heb maandag hele dag tevergeefs gewacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging7

betere controle of alle onderdelen in zitten

Pluspunten

Super snel geleverd, leuke communicatie (wachttherapie en oefeningen met de pakketdoos), goed dat mensen recensies kunnen achterlaten en dit ook doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geleverd zoals ik verwacht heb en ook gebeurd is

Pluspunten

Dat men kan kiezen tussen thuisbezorgen of afhalen op een Nl-postpunt. Fijn!

Pluspunten

Snelle levering binnen 24 uur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat de batterij leeg was van bij u door mij bestelde muis

Pluspunten

Goed snel

Eerder op de dag leveren

Pluspunten

- Goede kwaliteit; - Groot aanbod; - Snel bezorgd; - Snel antwoord bij vragen (via de klantenservice mail); - Veel en goede bezorg/ophaal opties; - Over het algemeen: snel en makkelijk, een groot pluspunt vind ik het feit dat je geen account hoeft aan te maken om te kunnen bestellen, dit moet vaak wel bij andere webshops.

- Er ging iets mis op het moment dat ik mijn bestelling wilde betalen, waardoor ik mijn bestelling opnieuw moest plaatsen en het product een dag later in huis had. Dit werd wel snel verholpen door het snelle antwoord van de klantenservice.

Pluspunten

Goede service , kwaliteit en prijs

Pluspunten

Snel, accuraat....nog niet zo lang geleden ontdekt maar erg plezierig!

Iets minder berichten over de voortgang van de bestelling vind ik persoonlijk prettiger...al gekscherend praten we over 'de 100 van Coolblue' en dan doelen we op het te gedetailleerde verloop. Daarnaast mogen de dozen iets beter op maat zijn...vaak (veel) te groot...

Pluspunten

snelle levering. Alles op voorraad.

HDMI kabel ontbrak -en stond niet aangegeven als zijnde apart nog aan te schaffen- dus uiteindelijk niet dezelfde dag kunnen gebruiken van computer.

Pluspunten

Doen wat ze beloven, prima!

Pluspunten

Echt de volgende dag bezorgt zelfs op zondag en elke keer werd de bezorging bijgesteld zodat je daar ook van op de hoogte bleef

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede overzichtelijke site. En goede service

De levering kan beter. Bij mijn levering is het een en ander niet goed gegaan. Eerst had vervoerder een ongeluk en er zou uiterlijk 2 dagen erna besteld worden. Toen mail ontvangen van Cool Blue er wordt morgen( zondag) geleverd tussen 14.10 en 16.10. Mijn zoon had de rugzak dringend nodig derhalve dan maar thuisblijven. Om 17.03 werd pakket alsnog geleverd. Jammer!! Tot nu toe was ik 100% te vreden over Cool Blue.

Pluspunten

De snelheid van leveren was zo hoog, dat er eigenlijk niets te beoordelen valt. De afhandeling en berichtgeving was uitstekend en de levering vond plaats zoals werd aangegeven.

Pluspunten

snelle levering Goede producten