Pluspunten

Zoals altijd keurige levering conform toezegging. Website werkt goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid, verpakking, informatie

verzendmail komt voor inpakbericht. beetje onlogisch.

Pluspunten

Mijn Sony 8` tablet is snel en met 16 gb aan interne en met 128 gb max. externe geheugen heb je voldoende opslagruimte Het is nog te kort om te zeggen hoe goed hij is maar tot op heden voldoet hij aan mijn wensen Mij oude samsung 7`tabled met 8 gb interne geheugen was bij mij zo vol Totaal kon ik maar 35 apps erop gooien Hij was wel voorzien van een micro sd kaart maar je kan niet beslissen waar je de app`s wilt opslaan trouwens geld ook voor sony En ja dan de snelle levering klasse Groetjes Dirk ijmuiden

Prima in orde

Pluspunten

snelle levering prijs/kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Zoals belooft volgende dag bezorgt. Goed op de hoogte gehouden van de status (mag van mij zelfs wel een mailtje minder). Prijs niet de laagste maar niet ver daar vandaan, nu 2x toch hier besteld vanwege de overige voordelen. Volgende dag levering en geen portokosten. Hier kunnen andere puur Postorder handelaren een voorbeeld aan nemen want die lopen op dit moment daardoor orders mis.

Informatie over het product kan soms iets beter, ik zoek deze wel elders op maar kwam bij mijn laatste bestelling toch op een probleempje uit wat ik van te voren niet kon verwachten. (PC kast waarbij afstand voeding tov 12v op moederbord niet voldoende blijkt door plaatsing voeding in kast.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering

ik heb het USB snoertje bij impuls gekocht vai MrGPS. maar bij zoek blijken jullie veels te duur, ik kom het tegen voor 0,79 cent en de normale prijs is ca. 5 a 6 euro en julie rekenen 13,9&??? Ik denk er nog over na om het retour te sturen ivm met de zeeeer hoge prijs http://www.miniinthebox.com/nl/micro-usb-male-naar-usb-a-female-otg-data-cable-0-1m_p639452.html?currency=EUR&litb_from=paid_adwords_shopping&gclid=CIT-p-7rvsMCFUPJtAodrg0ASg https://www.conrad.nl/nl/ce-usb-20-aansluitkabel-1x-usb-20-stekker-micro-b-1x-usb-20-bus-a-010-m-zwart-met-otg-functie-986693.html?WT.mc_id=google&insert=8J&gclid=COzfnO3svsMCFafLtAodcTcAZg&WT.srch=1

Pluspunten

Voortgang bestelling netjes doorgegeven. Snelle levering. Netjes verpakt.

Pluspunten

Geweldig apparaat, zelfs ik kan er mee werken als digibeet. Heel simpel. Razend snel.

Pluspunten

bijzonder snelle levering je wordt via sms en mail op de hoogte gehouden complimenten

Pluspunten

Zowel in de winkel als via Internet TOPPIE!

Pluspunten

makkelijk bestellen snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website, uiteindelijk een goede beslissing kunnen maken door de vele reviews van andere gebruikers en de uitgebreide productspecificaties. En supersnel geleverd!

Pluspunten

Zoals gewoonlijk bij Coolblue is de levering weer perfect volgens planning. Ik mag mij ondertussen vaste klant noemen van Coolblue, dit blijf ik omdat zij ook meedenken als er eens iets fout gaat (kan altijd gebeuren). Er zijn vele webshops die hier iets van kunnen leren.

Het is best lastig om verbeterpunten op te noemen. Ik kan de prijzen noemen die niet de laagste zijn voor een webshop, echter krijg je er wel de service voor terug en dan vind ik het niet erg om iets meer te betalen. Wel een punt van verbetering is de mobiele pagina, die mag van mij iets duidelijker. Voorheen had je de keuze om te schakelen tussen mobiele website en desktopversie, de desktopversie is beter.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Ook op zondag! Niet moeilijk met retouren zonder opgaaf van redenen en ruilen

Op mobiele site kan je de prijzen niet sorteren van laag naar hoog na zoekopdracht. Beetje irritant

Pluspunten

Duidelijke website, goede produktinfo duidelijke mails over bestelstatus, verzending ed. snelle levering

Ga zo door.

Pluspunten

Duidelijke site, goede communicatie via de mail, snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering! Netjes verpakt, onbeschadigd ontvangen. Goed product voor goede prijs.

Pluspunten

Kwaliteit, betrouwbaarheid, service en support, snelle leveringen

Gratis pakeer ruimte in de buurt van de winkel mbv kassabonnetje en slagboom zoals AH dat ook doet

Pluspunten

Een dikke tien voor het bezorggemak! Op Zondag is geweldig! En ook nog specifiek tijden doorgeven van tussen dan en dan. Ook de post verdient een pluim.

Pluspunten

supersnel geleverd. telefonische vriendelijke en kundig advies

alleen jammer dat ik mijn amd fx4300 nieuw heb gekocht terwijl er ook een tweede handse (buitenkansje) fx 4300 was. scheelde nog al een stukje.

Pluspunten

Supersnelle levering, zelfs op zondag. Nou had dat voor mij niet gehoeven, maar ik was er wel blij mee.

Pluspunten

Zelf keuze kunnen maken over bezorgtijd. Klopte precies. Keurig ingepakt