Pluspunten

Snelle levering Voorraad informatie is betrouwbaar Snelle reactie op chat Correcte afhandeling van chat vraag Unieke aanbieding of Samsonite offer

Pluspunten

Snelheid, correcte service en aflevering pakket. Wat een verrassing toen ik de grote doos openmaakte en zag hoe goed alles verpakt was.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle en overzichtelijke site: alle producten zijn op voorraad en vooral snel te vinden wat je zoekt. Alles is op voorraad en supersnel geleverd. Daarnaast ook een snelle en goede klantenservice. Kortom: als ik wat zoek, kijk ik als eerste bij Coolblue!

Achteraf betalen zou fijn zijn, als ik producten eerst wil zien voor ik betaal.

Pluspunten

zeer snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle bezorging Lage prijs Voldoende productinformatie

Pluspunten

zondagse bezorging uitstekend heel vriendelijk Customer Service call bij klacht uitstekend service

eerste poging voor retoer was niet geactiond

Pluspunten

Goede prijzen, snelle service en hun communicatiestijl spreek me aan. Leveren ook gratis 's avonds door de week. Handig als er overdag tijdens kantoortijden niemand thuis is.

Mijn laatste levering stond tussen 18:00 en 21:30 gepland. Ik kreeg om 17:59 (van PostNL) een smsje dat de levering tussen 18:00 en 21:30 zou komen. Dat was een overbodig bericht. Dat wist ik immers al. Als reminder kwam het bovendien te laat. Als ik om 17:59 niet thuis was geweest, dan was ik dat om 18:00 waarschijnlijk ook niet geweest. Via de link die ik ontving kom ik bovendien ook na 18:00 geen meer gedetailleerde inschatting krijgen dan tussen 18:00 en 21:30. Met de huidige techniek moet dat toch beter kunnen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en prima communicatie. Koffer was er de volgende dag.

Pluspunten

Goede specificaties bij de producten zodat kiezen makkelijk wordt. Snelle levering, goede service! En voor deze koffer een bijzonder goede prijs. Erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering. Perfekt

Pluspunten

Zaterdagavond besteld, vervolgens supersnelle levering op zondag! Fijn ook dat je gesms't wordt wanneer de bezorger ongeveer komt. Aangezien ik veel reis keek ik al jaren naar deze koffer maar vond 'm altijd te duur, nu met actiekorting voor een fantastische prijs (44% korting) heb ik 'm eindelijk gekocht en ik ben er superblij mee!

Pluspunten

Goede duidelijke website En optijd in huis

Pluspunten

Duidelijke site, supersnelle levering op zondag en leuke verassende verpakking

Pluspunten

Duidelijke Website, prima beschrijving bij de producten en snelle&goede leverings service

None

Pluspunten

duidelijke website en supersnelle levering

Pluspunten

's Avonds 23:30 uur besteld en de volgende dag geleverd. Echt heel snel. Makkelijke en overzichtelijke site.

Pluspunten

prima site. supersnelle levering. goede prijzen

Pluspunten

Superservice!

Pluspunten

Pluspunten

Snel, accuraat en de laagste prijs! Wat wil je nog meer?

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Het is meer dan alleen een product bestellen, over elk onderdeel in je shopping experience is nagedacht. Zoals wachttherapie zodra je hebt besteld of het bedanken van de buren als ze je pakket hebben aangenomen.

De verschillende 'stores' vind ik verwarrend, ik bestel iets bij CoolBlue. Daardoor weet ik vaak tijdens het zoeken niet meer waar ik nu ben (bv. Was die duffelbag nu een rugzak of koffer? Welke categorie moet ik hebben als ik de productnaam niet weet?)

Pluspunten

Humor, goede service, gewoon in een woord: top

Pluspunten

zeer vriendelijke manier van bestellen, snelle service! mooie worden en spreuken worden echt waargemaakt!

verpakkingsmateriaal mag minder ruim i.v.m. verspilling ruimte in transport en zorg om het milieu