Pluspunten

Maken waar wat ze beloven

Zo door gaan

Pluspunten

Super snelle levering. Zondag avond besteld, maandag ochtend al in huis. Top! Ook goed geïnformeerd over de status van de levering via de mail.

Pluspunten

Heel goed, product voldoet ook aan de op internet opgegeven verwachtingen, hebben hem vanmorgen als proef ingepakt en hielden nog ruimte over terwijl we al op 27kg zaten (mogen bij Qantas 30kg ruimbagage meenemen), mooie stevige tas, ga vandaag nog een 2e tas bestellen

kon er geen vinden

Pluspunten

Wij waren in het bezit van 1 Traveller koffer cabin size (Princess) en wilde er nog een bij bestellen echter niemand in onze nabijheid kon die leveren. Gezocht online en we kwamen bij Coolblue terecht, een voor ons vertrouwde naam want onze vrienden bestellen ook bij Coolblue. En ja, in voorraad dus besteld op zaterdag en zondagmiddag geleverd. Top, kon niet beter !!

Ga zo door, top !

2 sterren: slechter dan verwacht

Er werd gemeld bij de bestelling dat het de volgende dag zou worden bezorgd. De volgende dag was een zaterdag, voor mij perfect. Vervolgens schoof dat opeens op naar de dinsdag, zonder verder melding of what so ever. Daar baal ik van. Eerste toezegging graag nakomen, anders niet toezeggen.

Pluspunten

Bestelling precies zoals gevraagd op de juiste dag aangekomen! Heel plezierig dat je zelf een dag kan kiezen! Verpakking ook prima en betaalmogelijkheden ook voldoende.

Geen op dit moment!

Pluspunten

Snel, duidelijk, deugdelijke verpakking.

Pluspunten

Heerlijk direct updates van je aankoop van het begin tot het eind. Ga zo door

Pluspunten

Veel keuze, goeie filters

Pluspunten

Snelle levering op afgesproken tijd. Veel keuze in producten.

Lay-out website

Pluspunten

Doet wat het zegt!!!

geen

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen, goede communicatie

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Prima service.

Pluspunten

Duidelijke site. Betrouwbaar. Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snel en super!

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie tijdens de verzending. Genoeg betaal opties. Beste aanbieding die ik kon vinden.

Geen informatie over hoe contact op te nemen als ik gebruik moet maken van de garantieperiode van eastpak.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Woensdag besteld en zondag nog steeds niet binnen. Afschuiven op Post.nl vind ik te makkelijk. Slogan "vandaag besteld-morgen in huis" moet verwijderd worden. Doe eerst maar wat aan een betere samenwerking met post.nl.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantenservice

Beloften omtrent levertijd nakomen

Pluspunten

Snelle service, prettige website, perfecte staat van aflevering

Mijn 20 euro tegoed bleek niet meer bekend te zijn bij Coolblue. Dit had ik opgebouwd na het retourneren van mijn defecte blue ray speler binnen de garantie termijn voor een goedkoper exemplaar. Ik moest een heel verhaal uitleggen. Jammer dat ze er pas tien minuten later achter kwamen dat mijn verhaal klopte.

Pluspunten

Samsonite koffer op zondagavond besteld en maandag om 10.00 uur al in huis. Netjes in een doos verpakt. Geweldige service. Volgende keer bestel ik weer bij Coolblue. Top. Bedankt voor de snelle levering.

Niets

Pluspunten

goede betaling ,snelle levering.

Wat meer product omschrijving ;-)

Pluspunten

vriendelijkheid en service daarmee blijven ze zich onderscheiden...en door de mogelijkheid om toch bij een filiaal terecht te kunnen wekt veel vertrouwen. geen bedrijf die je per mail afscheept mochten er onverhoopt toch klachten of defecten zijn. Maar door de bijzondere manier waarop gecommuniceerd wordt...met heel veel humor....complimenten..dat kan niet anders dan uit brabant komen!;-) ga zo door! mensen lachen al veel te weinig. maar juist het gemoedelijke en klantvriendelijke...uiteindelijk zullen dat de enige bedrijven zijn die het gaan overleven.

geen

Pluspunten

Levering exact volgens afspraak de volgende dag binnen een tijdspanne van 2 uur

Beperkte levermogelijkheden van afwijkende kleuren Samsonite koffers

Pluspunten

snelle levering, goed assortiment en als er iets mis is wordt je als klant goed geholpen. Bij Coolblue is de klant echt koning

bij retour krijg je een shoptegoed zou liever het geld weer terug krijgen. shoptegoed is wel bij alle shops te gebruiken