Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle en goed verzorgde info

Iets minder berichtgeving over staat van uitlevering.Wanneer iets wordt ingepakt vind ik niet interssant maar wel wanneer het binnen loopt bij me.

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling bestelling.

Pluspunten

snelle afwerking. inderdaad in de avond besteld en volgende dag in huis. ook attent dat je op de hoogte wordt gehouden dat je pakket bij post nl is.

weet ik nog niet. pas 1 keer gebruikt. zolang mijn email adres niet wordt gebruikt voor reclame vind ik het goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Koffer gaat moeilijk dicht. De twee helften moet je met veel moeite op elkaar duwen. De uitleg van het slot niet echt handig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stevig verpakt. Pakket goed te volgen via track and trace.

De bestelling was gedaan op 28 april 2015 voor 23.59 uur en niet de 29e april, maar pas de 30e april ontvangen. Dit dus i.t.t. wat er op de site staat.

Pluspunten

Prima en mooi gemaakt product, vlotte levering, zelfs op zondag!

Pluspunten

Zeer snelle en goede service

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Prima service tot op heden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijke websites, duidelijke levering, netjes verpakt.

Communicatie met klantenservice laat te wensen over. Geen excuses, maar alleen niet relevante opmerkingen. Voel me niet serieus genomen. Overschaduwd alle positieve bevindingen.

Pluspunten

Super snelle service! Zondagavond besteld maandagochtend in huis!

Niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst winkel Rotterdam bezocht omdat website niet duidelijk aangaf dat product niet aanwezig was. We waren onaangenaam verrast. Product kwam vertraagt en niet in originele verpakking aan en verpakking was ook beschadigd! Gelukkig was product niet beschadigd

Pluspunten

Fantastische service! Snel, gratis en geen gezeur als je iets terugstuurt. Als alle webwinkels eens zo leverde!

Retourzending met een nieuwe levering van Coolblue aan Post.nl mee terug kunnen geven... tja, logistiek waarschijnlijk niet haalbaar.

Pluspunten

Op zondagavond iets 12 uur koffer besteld, maandagochtend om 12 uur in huis! Keurig verzorgd en verpakt.

Pluspunten

snel en punctueel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering groot assortiment overzichtelijke site

Retourmogelijkheid omslachtig. Via mail adres opvragen vervolgens krijg je weer mail terug. Bij de bestelling moet er eigenlijk een retourformulier bijgevoegd worden.

Pluspunten

Goede wijze afgeleverd. Zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens mij een prima koffer én een snelle levering!

Pluspunten

zeer snelle correcte levering.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket. Ook prettig dat er op meerdere manieren te betalen is.

Pluspunten

Snelle levering, wordt prima op de hoogte gehouden van moment van aankoop tot levering

Pluspunten

Ik ben eerlijk gezegd nog nooit eerder zo goed op de hoogte gebracht door een bedrijf, je ontvangt veel informatie over de status van je bestelling. Echt Super! De mensen van de klantendienst behandelen je bijzonder vriendelijk.Ik voel me haast bezwaard om de tas terug te zenden. (hij is echter veel groter als ik verwachtte).

Pluspunten

Het feit dat medewerkers van het bedrijf er op internet prat op gaan niet moeilijk te doen over ruilen, is al een groot pluspunt. Bovendien is waar gemaakt dat de -keurig verpakte- zending de dag na bestelling op de plaats van bestemming is bezorgd. Dat ik geen 10, maar een 9 heb gegeven is om het personeel alert te houden. De ervaring heeft ook mij geleerd dat een maximale beoordeling niet zelden tot zelfgenoegzaam achterover leunen kan leiden.