Pluspunten

Prima service! Alles is goed verlopen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

Bij de eerste bezorging waren niet thuis, maar er is toen geen briefje achtergelaten. Ik vond het retour sturen erg onoverzichtelijk. Volgde wel het stappenplan, maar kwam uit bij neem contact op, maar voor de rest geen informatie wat ik moest doen. Heb toen maar een mail gestuurd, waarop ik er geluk 1 terug kreeg dat ze me nu niet konden helpen. De volgende dag kreeg ik pas mail met het retourformulier. Toen had ik het pak al weggebracht. Ik vind dat je gelijk iets retour moet kunnen sturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, grote keuze en zelfs bezorging op zondag.

controle: de losse ' toilettas' van de koffer was op de rand van het nylon gestikt. Moest het voor gebruikt (deze week) eerst zelf proberen te maken.

Pluspunten

Supersnelle levering: 's avonds besteld om 22.00 uur, 's ochtends in huis. Artikel was exact zoals op de site. Goede prijs.

Onze koffer zat al in een doos, maar Coolblue had er nog een doos omheen gedaan. Op zich prima, maar vanuit milieu-oogpunt wellicht niet zo handig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Daadwerkelijk leveren wat jullie beloven.

Pluspunten

Nadat ik het koffer had besteld en betaald, was het na 2 dagen al op het afhaalpunt.

Pluspunten

Goede communicatie,snelle levering..goed verpakt..

Pluspunten

Perfect! Beter kan niet!

Pluspunten

Alles geleverd zoals voorgesteld in de advertentie. Geen verassingen, gewoon goed dus.

Pluspunten

Groot assortiment, 's avonds laat besteld en volgende dag in huis.

Product-foto's kunnen beter. Laat ook de binnenkant van koffers zien, ipv alleen alle leverbare kleuren van buitenaf.

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

Sneller levering, netjes verpakt, fijne prijs.

Geen verbeterpunten voor nu, het was goed!