Pluspunten

Bent u tevreden vertel het een ander; bent u ontevreden vertel het ons. Maar ik wet niets negatiefs: de verpakking was prima, de levering razendsnel en het product, last but not least, precies wat de website meldde.

Pluspunten

overzichtelijke site goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering nog voor de afgesproken tijd ik had s'avonds besteld en zou de volgende dag tussen 16.00 en 18.00 uur mijn bestelling ontvangen. deze werd echter om 14.00 al geleverd. vrijdags bestellen en zaterdags ook nog leveren

ik kreeg een email dat ik mijn pakketje op het postkantoor kon afhalen. echter had ik toch vermeld dat ik hem thuis afgeleverd wou hebben (wat later ook gebeurde). dit verwarde mij ik dacht namelijk dat ik iets fout had vermeld tijdens de bestelling. dit was niet zeer vervelend echter alleen wat verwarrend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is maandagavond en ik heb nog steeds niets ontvangen.

Pluspunten

snelle en efficiente afhandeling. Jammer dat PostNL weer eens te laat was met bezorgen en ze het afgesproken bezorgtijdvak in de verste verte niet haalde. Maar daar kan Decttelefoonshop niets aan doen.

neem een andere bezorgdienst want PostNL is echt heel onbetrouwbaar geworden.

Pluspunten

Pluspunten

Snel. makkelijk en betrouwbaar

Pluspunten

Heel snel de aankoop in huis.

Pluspunten

Telefoon besteld op dinsdagochtend en ik heb gekozen voor de levering op donderdagavond. Het pakketje werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijd; de bestelling was compleet en keurig verpakt.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Prima begeleiding bij levering. Netjes verpakt. Dit bedrijf beveel ik ter zeerste aan!!!!!!

Pluspunten

zoals altijd perfect voor elkaar!

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, na bestelling goed op de hoogte gehouden van de status via mail en SMS. Alles volgens afspraak en boven verwachting geregeld.

Geen.

Pluspunten

Zelden zoon super snelle levering meegemaakt.

Pluspunten

Snelle bezorging

de 4 decs telefoon was samengesteld uit een 3 decs+ een los exemplaar. het koste even moeite dat allemaal te begrijpen. Een toelichting was wel zo handig geweest. uiteindelijk verliep alles echter uitstekend

Pluspunten

vlekkeloze afhandeling van de order.

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, geen verzendkosten, goede verpakking, uitstekende communicatie dus een zeer tevreden klant.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

heel duidelijke folder, 's middags besteld, en de bestelling werd al volgende morgen bezorgd, prima...

valt niets te verbeteren.......

Pluspunten

Snelle, correcte levering, gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt mailtjes met de stand van zaken, maar was eigenlijk niet nodig want mijn telefoon was er binnen 2 dagen. Super service!

geen. alles top.

Pluspunten

Alles prima!

Kan niets bedenken

Pluspunten

Om 17.00 uur besteld. Dezelfde avond track en tracé. Een dag later in huis. Het ging hier om 2 telefoons. Deze waren prima verpakt en de toelichting op de site was werkelijk perfect.

Pluspunten

alles ok en snelle levering

graag wat sneller antwoord op email vraag. (duurde bijna dag)

Pluspunten

Snelle levering Goed materiaal. Cool Blue heeft bij diverse leveranciers een goede betrouwbare naam.Dit is gemakkelijk bij eventuele gebreken na de garantie periode

Graag schriftelijk individueel advies en begeleiding voor plaatsing van het gekochte materiaal

Pluspunten

het was goed en snel geregeld ,dus één tevreden klant

Pluspunten

snelle en correcte aflevering en meer is niet nodig. vriendelijke groeten C.J.Cras

Pluspunten

Snelle service, snel in het communiceren via email. Niets op aan te merken