Pluspunten

Bestelle. Computer uit. Naar bed. Opstaan. Boterham. Bel. Pakje Coulblue . Cool man.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Alles goed verzorgt

Pluspunten

Ik zocht een telefoon, effe googelen en vond een bedrijf het leek mijn zoon. Het prijsverschil was groot, wat zijn andere aanbieders een kloot. Vergelijk de prijs en dan bent u wijs. De levering is snel en bij DECTtelefoonschop.nl geen kwel. Bij andere aanbieders moet ik huilen, maar bij dect en dat begraaf ik niet in kuilen. Maakt u met Dect geen vergelijk, dan wordt uw bankrekening een lijk. Voor mij is er geen vergelijk, ik blijf bij Dect en mijn bankrekening wordt geen lijk. Petje af voor deckt en met hun bent u voor service en kwaliteit, altijd gedeckt.

Pluspunten

Razendsnell geleverd in een leuke Coole doos. Helemaal top.

Hou vooral de humor erin. Geweldig!

Pluspunten

Snelle levering tegen een concurrerende prijs

Pluspunten

Omdat ik een nieuwe Dect telefoonset had uitgezocht en nog een paar specificaties wilde weten, heb ik naar Coolblue gebeld. Ik ben daar deskundig en vriendelijk te woord gestaan. De Gigaset A540A Quatro besteld en de volgende dag in huis. Door de duidelijke en logische handleiding was de installatie een fluitje van een cent. De set voldoet voor 100% aan mijn verwachtingen.

De zending was goed verpakt. Ik heb geen verbeterpunt voor Coolblue.

Pluspunten

snelle levering, relatief lage prijzen

webwinkel stroomlijnen (zoeken makkelijker maken)

Pluspunten

snelle levering en bij diverse apparaten duidelijke uitleg via you tube

alles mag veel goedkoper :-)

Pluspunten

supersnelle levering. Op zondagavond besteld en op maandagochtend al bezorgd.

Pluspunten

zeer snelle levering!

Pluspunten

Het ging zeer snel en is helemaal correct afgeleverd bij de buren, wij waren zeer tevreden.

Pluspunten

Goede web-site, goede productinformatie, laagste prijs (kon het product nergens goedkoper vinden) Zeer snelle levering (binnen 24 uur).

Hoeveelheid verpakking mag van mij (veel) minder. Het product dat we kochten zat al goed verpakt in een doos, daaromheen zat nog een doos, en daar zat dan weer een grote 'cool-blue' doos met vulmateriaal omheen.

Pluspunten

Uitstekende voorlichting over t product, zeer snelle levering, en ruim assortiment id geval van vaste telefoons voor slechtzienden.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

Prima prijs- / kwaliteitsverhouding. Duidelijke informatie, soepele afhandeling en snelle levering!

Pluspunten

Doen gewoon wat ze afspreken. Duidelijk toch.

Pluspunten

Eerste bestelling, was erg benieuwd naar de bezorging op zondag. Kleine bestelling gedaan maar zeer tevreden goede track and trace erbij!!! ik ga hier zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Coolblue heeft mijn bestelling prima geleverd. Door mijn eigen fout dreigde er iets mis te lopen. Contact met medewerkers van de klantenservice verliep helder en er was snel een oplossing, waarna het artikel supersnel werd geleverd. Reeds eerder heb ik bestellingen gedaan bij Coolblue en altijd voorloopt alles zeer voorspoedig. Zeer klantvriendelijke medewerkers.

geen - alles is prima

Pluspunten

Voor de 1e keer een 2e kans besteld via de site op Marktplaats. De communicatie na plaatsen van de bestelling was prima en duidelijk. Het product bovendien supersnel in huis, ziet er prima uit en werkt zoals het moet! Coolblue Tweedekansjes is zeker een aanrader, (vrijwel) nieuwe producten waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt!

Pluspunten

Ze komen precies de afspraak na. Tot in de puntjes verzorgd. Top

Pluspunten

Super snelle levering en ook nog eens de goedkoopste.

Pluspunten

Goede service en snelle levering zonder problemen

Pluspunten

Makkelijk om een product te vinden.

Ik vraag me af hoe betrouwbaar de reviews van andere zijn. De telefoon die heb ik gekocht heeft veel sterren op de review, maar het blijkt niet zo te zijn.

Pluspunten

Wij vinden coolbleu een heel goed bedrijf ,alles geregeld tot in de puntjes,ook helemaal niks op aan te merken geen honderd maar tweehonderd procent Toppie wij zullen anderen familie en kennissen zeker aan raden voor coolbleu te kiezen.