Pluspunten

Zeer snelle service! Goede communicatie/berichtgeving via mail.

Pluspunten

Snelle levering prijs verhouding goed

Pluspunten

Geweldige webshop ;-) snel, eerlijk en leuk!

Pluspunten

Snel geleverd, netjes bezorgt.

Pluspunten

Was allemaal prima!

Pluspunten

Supersnel geregeld, savonds besteld sochtends in huis!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er zat bij het epileerapparaat een oude niet werkende batterij! doe er dan geen batterij bij!!! beetje klungelig....

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goeie website.

Ik heb al twee keer een vraag gesteld via e-mail maar ik krijg geen antwoord. Heel vervelend vind ik dat.

Pluspunten

Je hebt een grote Delivering systeem: snel, informatief en nieuw! Erg indrukwekkend.

Pluspunten

Duidelijke review en produkt was aanwezig.

Geen, website is wat ons betreft prima

Pluspunten

Goede prijs, keurig volgende dag in huis. Omdat ik nog een vraag over het product had, telefonisch contact opgenomen met de klantenservice welke mij snel en goed hielp.

Pluspunten

Duidelijke en snelle afhandeling

duidelijke info over het product: bij het uitpakken bleek om een epilator voor de benen te zijn terwijl ik er een zocht voor het gezicht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect geregelde bezorging,pakket volging.

Na bestelling van Braun Lady Shave LS 5560 blijkt zelfde apparaat bij Bol.com 10 euro goedkoper en ook een melding dat voor dit type app. een actie loopt waar bij Cool B. niets van vermeld werd. Met andere woorden let op de prijzen en acties van andere aanbieders.

Pluspunten

Ik had eerder mail contact gehad, om advies te vragen over het juiste product voor mij. Kreeg een keurig en deskundig advies. Daarna besteld en zeer snel geleverd conform specificaties.

'laat meer zien dat je een betrouwbare shop bent en geen snelle winkel', de uitstraling mag iets professioneler, want de organisatie is dat ook!

Pluspunten

Pluspunten

Ruim assortiment Uitgebreide productinformatie Snelle levering Tijdige informatie of de status van de levering

Niet van toepassing

Pluspunten

These guys are so fast on delivery that it's almost as if I live in the store!

They don't deliver BEFORE I order!

Pluspunten

Hele snelle levertijd!

Pluspunten

Voor wat betreft de communicatie met Coolblue is perfect

Alleen kreeg ik een melding dat ik het pakketje bij het afhaalpunt (Gamma Brunssum) na 16:00 uur kon gaan afhalen. Daar aangekomen eventjes voor 18:00 uur maar er was geen pakketje aanwezig. Communicatie met PostNL verliep niet zoals aangegeven. Op de site van PostNL gekeken en het pakketje bevond zich nog in het sorteercentrum van PostNL.