Pluspunten

Snelle verzending. Aardige bezorger.

Wat ons betreft: geen.

Pluspunten

- Prima levering. snel en optijd zoals vermeld stond op de site (coolblue) - alles goed verzorgt en stevig verpakt!

Geen,

Pluspunten

Prima website, duidelijk, to the point en aantrekkelijk in gebruik

Ga vooral zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke weergave van producten; voldoende filteropties. Alle voor mij relevante informatie kon ik terug vinden in specificatie tabel

Pluspunten

duidelijke uitleg over producten,goede specificaties revieuws van klanten die het product hebben. snelle levering,precies zoals ze beloven.

Pluspunten

breed assortiment duidelijke website(s) prijzen bereikbaarheid Winkels door heel NL om eventueel af te halen of service..

betalingsmogelijkheden zijn beperkt, als men bv afterpay hieraan zou toevoegen denk ik dat meer mensen gebruik zouden maken van de cool bleu sites :-)

Pluspunten

Snel Duidelijk leuke grappige afhandeling van de order van moment van bestellen t/m aftersales

Foldertjes hoeven niet mee in de doos verstuurd te worden.

Pluspunten

Zaterdag besteld, zondag geleverd. Keurig verpakt en compleet pakket geleverd. Goede prijsstelling.

Pluspunten

Op voorraad betekent ook op voorraad prompte levering niets mis mee.

Pluspunten

Wij werden bij de deur door een heel vriendelijke dame ontvangen en voorzien van een nummer om op afroep geholpen te worden. In de tijd dat wij moesten wachten werd ons een kop heerlijke koffie aangeboden. We hadden de koffie amper op of we werden geholpen door een eveneens zeer vriendelijke jongeman. Die ons op de juiste wijze heeft geholpen.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Helemaal geleverd volgens afspraak en een prima product.

Pluspunten

Je krijgt wat je wordt beloofd qua kwaliteit productinformatie en bezorging!

Verslap niet!

Pluspunten

Om 23.00 uur besteld, de volgende ochtend om 11.00 uur bezorgd!

Pluspunten

Vandaag besteld, de volgende dag bezorgd. Netjes afgeleverd en goed verpakt. Ik kan genieten van mijn aankoop en de geleverde service.

Ga zo door met deze snelle service!

Pluspunten

Snelle en goede levering , zondags besteld en de volgende dag al om 9.30 uur in huis .

Pluspunten

Prettige website met veel keuze. Fietsdrager binnen 12 uur in huis, goed verpakt en makkelijk hanteerbaar, ondanks de 22 kg. Ik zou deze webshop aanraden.

Pluspunten

duidelijke site , snelle levering

?

Pluspunten

Perfect op de hoogte gehouden van het leverings proces. Scherpste prijs te vinden op internet.

Pluspunten

Zaterdag om 23 uur bestellen en dan zondag voor 12 uur de bestelling al in huis. In 1 woord: Top!

Pluspunten

Snelle levering ..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doen wat beloofd is

Pluspunten

Prima service. Bericht gekregen dat het artikel weer op voorraad was. besteld en al de volgende dag in huis. Volgens afspraak op tijd bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bedrijf is naar mijn idee niks mis mee, maar helaas kan ik 't (nog) niet beoordelen want ik heb het pakket nog niet ontvangen

Volgens mij moet de verzending gebeuren via 'n andere instantie. Want dit is al de tweede keer dat er iets niet goed gaat met de verzending bij PostNL, wat mij betreft Afgelopen zaterdag zijn ze absoluut niet aan de deur geweest, (was gewoon thuis en de bel is niet kapot!!) terwijl als je de zending volgt ze suggereren dat dat wel zo is. Afgelopen ochtend was ik niet thuis, ze zijn nu 2x aan de deur geweest (???!!) en nu kan ik 't zelf ophalen bij het postkantoor. Ik kon op internet niet aangeven dat ik afgelopen ochtend niet thuis zou zijn!!! Ik zou het heel prettig vinden alsnog POSTNL het pakket zou bezorgen !!!