Pluspunten

Goed communicatie, snelle levering.

Artikel werd aangeboden via Marktplaats, link om tot aanschaf over te gaan werkt niet omdat marktplaats gegevens van koper niet doorgeeft.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Netjes verpakt. Goed product.

Pluspunten

Vriendelijkheid met een goede prijs kwaliteit verhouding

Meteen de goede informatie op de site zetten

Pluspunten

's Avonds een fietsendrager besteld, de volgende middag al bezorgd.

Zou het niet weten

Pluspunten

Alle punten die genoemd zijn in de advertentie en/of aanbieding zijn zij nagekomen! Van omschreven product tot bezorging, alles was perfect zoals overeengekomen! Meer kun je niet verwachten. TOP dus...

Geen.

Pluspunten

Supersnelle levering!

Ga zo door!

Pluspunten

hele snelle levering, groot assortiment

wat nauwkeuriger aflevertijdstip

Pluspunten

Ze doen exact wat ze beloven! Uitmuntende klantenservice! Chapeau Coolblue!

Pluspunten

Goede service en bijzonder snel geleverd! Zelfs zondaglevering is mogelijk.

Ga zo door!

Pluspunten

overzichtelijke website,eenvoudig te bestellen en heel snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering voor goede prijzen.

Pluspunten

Goedkoop, snelle service, zonodig retour zonder gedoe en een uitstekende kwaliteit framehouder.

Meer specificaties over dit onderdeel: de diameter waarvoor deze framehouder geschikt is vermelden op de site.

Pluspunten

Zeer snelle , correcte levering Vraag via messenger snel beantwoord

Telefonisch slecht bereikbaar

Pluspunten

's Avonds laat nog een fietsdrager besteld. De volgende dag kon ik hem samen met de boodschappen afhalen bij de Appie. Helemaal top.

Pluspunten

Aflevering op servicepunt tntpost, helpdesk met rotterdamse tongval;->

Ik kreeg een ordernummer via de mail terwijl ik de wizard had afgebroken voordat ik ging betalen ivm met andere bezigheden . Bij terugkomst via winkelmand weer opgepakt en afgerond. Hierna vond ik twee ordernummers in mijn mail waardoor ik de indruk had tweemaal besteld te hebben. Bij navraag bleek dit gelukkig niet het geval, maar toch.. ! Ja toch, niet dan!? ;->

Pluspunten

een goed bedrijf snelle levering en keurig op tijd en netjes afgeleverd, ze krijgen van mijn een dikke tien.

Pluspunten

snel coorect

Adres: naam twee keer Jan Jan Wisse Wisse ipv. Jan Wisse Ook straatnummer dubbel 2x een 4 lijkt dan op 44 en is lastig voor de bezorging.

Pluspunten

Fijne service snelle levering en een goed product voor een redelijke prijs voor een fietsendrager diamant waar twee E-bike's op kunnen maken waar wat ze beloven

Geen gewoon zo door gaan

Pluspunten

snelle correcte service, om 20.00 besteld en de volgende dag 11.00 geleverd. Prima

Pluspunten

Op papier snelle levering, alleen PostNL maken zich er wel makkelijk vanaf. Zou de volgende dag geleverd worden, gooien snel op zondag ( anderhalf uur later als opgegeven)een briefje in de bus bellen niet aan. Dan zou het op maandag geleverd worden, weer heel de dag niets gehoord of gezien. Uiteindelijk dinsdag geleverd.

Ander bezorger nemen

Pluspunten

Prima behandeling van mijn bestelling via Coolblue

Pluspunten

Direct reactie op mijn vragen. Snelle levering van het bestelde. Kwaliteit prijsverhouding is prima.

Pluspunten

Top geregeld: fietsendrager besteld en de volgende dag geleverd. We konden meteen onderweg met onze fietsen. :-)

Pluspunten

Snelle levering. Bestellen tot 23.58 uur. Overzichtelijke site.

Bij de aankoop van een uebler x21s kun je een 7 polige verloopstekker kopen. Er zou eigenlijk bij vermeld moeten staan dat bij gebruik van verloop de achteruitrijverlichting op de drager niet functioneert. Dit omdat de standaard gemonteerde Jaeger stekker 8 polen in gebruik heeft en de verloop 7 polen. Dus je mist een pool.