Pluspunten

Een zeer goede en snelle levering van een perfecte fietsdrager.

Pluspunten

Goede website met goede informatie over het produkt. Snelle levering. Duidelijke informatie over de verzending.

Pluspunten

snelle levering bericht over levering via sms en mail. Helemaal goed!

Pluspunten

We hebben een fiethoes besteld die goed van kwaliteit is. Passend, mooie elastische rand onderaan, en hij sluit prima om de fiets. Kan niet beter!

Pluspunten

Ze doen werkelijk wat ze beloven, levering is inderdaad de volgende dag en wordt vooraf per e-mail ook keurig doorgegeven.

Pluspunten

mooie fietsdrager even zoeken naar het afstellen van de juiste maat , voor het plaatsen van de fiets,maar eenmaal dat gedaan is het zo voor mekaar. zeer handig in gebruik,ben zeer content

de eind stukjes van de wielgoten zaten te los. viel er zo uit,heb de inlaat van de eind stukjes iets in geknijpt toen de stukjes er in gedaan opgelost

Pluspunten

Goed overzicht van de producten op de site. Ik koos voor een iets duurdere fietsdrager, die in één beweging op de trekhaak is te bevestigen. Snelle probleemloze levering. Ik kon de aflever dag zelf bepalen.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle en correcte levering, Het pakket was met folie gewikkeld met zelfs een handvat om de zware doos te sjouwen, 18 kg is niet niks.

Ik zou er zo geen weten, alles is voor mij perfect verlopen.

Pluspunten

goed contact zeer snelle levering

Pluspunten

Veel keus, makkelijk te bestellen en op voorraad. Snelle en nette levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site, je wordt na bestelling goed geinformeerd via de mail, en volgens afspraak keurig op zondag geleverd. Dus voor mij een 10

Op dit moment niets en als er iets beter zou kunnen dan is het wel de postbezorging, had gelukkig net op tijd in de gaten dat ik het verkeerde pakket in mijn handen kreeg ! Dus het externe bedrijf kan beter.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging!

Pluspunten

uitstekend

Pluspunten

Op dit moment alleen maar positieve punten.

Tot op heden geen

Pluspunten

Snel geleverd. Goede prijs. Alles ok!

Pluspunten

Snelle levering Professioneel verpakt Prijzen incl verzendkosten Goede service

Er zou voordeel mogen zijn m.b.t. de verzendkosten als je meerdere artikelen besteld.

Pluspunten

Laat in de avond besteld, dag er an al in huis!!

Pluspunten

HET IS EEN GOEDE ENDEGELIJKE DRAGER GEMAKKELIJK TE PLAATSEN EN GOED HAN TEER BAAR

de betaling van C10..00 EXTRA DIE BETAALT MOET BIJ AAFLEVERING VEEL BEJAARDE MENSEN HEBBEN HET AL NIET ZO BREED EN HEBBENOOK GEEN INTERNETBETALING DUS IS DIY GEEN FRANCO BEZORGING

Pluspunten

Makkelijk gevonden via Google en de scherpe prijs maakte dat ik al snel kon beslissen om hier te kopen. Daarna heel transparante communicatie en super snelle levering, Internetwinkelen zoals het hoort

Pluspunten

Snelle afhandeling Aantrekkelijke prijs Bezorgbode was exact op tijd

geen, ga zo door, klasse

Pluspunten

Prima en snel verzorgd waarvoor dank

Pluspunten

Ziet er super goed uit

Geen etiket op beschrijving van doos plakken

Pluspunten

zeer snelle levering, 's avonds besteld, de volgende dag geleverd.. laagste prijs prima op de hoogte gehouden over de verzendstatus middels mail en sms.

geen

Pluspunten

Goede communicatie

N.v.t.