Pluspunten

Snelle levering. Goede klantenservice. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de snelle en nette afhandeling van mijn bestelling. Keurig verpakt en aandacht aan besteed. Ga zo door.

Pluspunten

Ruime keuze,en gevonden wat ik zocht,en ook nog snelle levering binnen24 uur. Een aanrader voor iedereen

Pluspunten

Gunstige prijzen, Erg duidelijk en overzichtelijk, snelle levering.

Ga zo door

Pluspunten

Gunstige prijzen, Erg duidelijk en overzichtelijk, snelle levering.

Ga zo door

Pluspunten

Ik vind dat jullie het goed en na behoren hebben op gelost daarom zou ik het bedrijf zeer aan bevelen bij mijn vrienden.

nvt

Pluspunten

Goede service en supersonisch snel. Ik was op zoek naar een friteuse MET timer. In de productpagina van een type stond de timer als Pluspunt, en tegelijk het ontbreken ervan als Minpunt. Eén mailtje, direct antwoord, netjes excuus en opgelost. 17:45 u over internet besteld en echt waar: volgende dag 15:30 u bij de Gamma (PostNL) opgehaald en nog diezelfde avond gebruikt. Ik vind ze TOP.

Pluspunten

duidelijke site; snelle levering

bij productinfo vermelden dat verwarmingselement in de bak valt (heb dit van site inventum moeten halen); het is geen probleem, maar wel fijn om te weten

Pluspunten

Op zondag eind van de middag een Airfryer besteld bij Friteusecenter. De volgende middag had ik deze tot mijn verrassing al in huis. Tevens werd ik per mail goed op de hoogte gehouden over het verzenden van de Airfryer Ook de factuur kreeg ik keurig per mail.

Pluspunten

De structuur van de website, met de filters is heel handig om snel tot een productselectie te komen (bomen en bos probleem). En de mogelijkheid om in het weekeinde tot zondag middernacht te bestellen en dan maandag geleverd is heel erg fijn.

Prijstelling is soms onevenredig hoog, dus wel uitkijken en vergelijken. Service heeft zijn prijs, maar er zijn grenzen aan die prijs.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging ook op zondag Groot assortiment Afspraak is afspraak

Niet altijd de goedkoopste

Pluspunten

Na mijn bestelling, waarover "Bleu Cool" uitgebreide informatie verstrekte, hebben ze 'razend snel het pakket, een airfryer, bij mij thuis bezorgd. Ik begrijp niet hoe men zo snel een groot pakket, geheel gaaf, op de plaats van bestemming kan krijgen. Ik geef hiervoor 10 punten, omdat het niet beter kan!

Pluspunten

de speciale aanbieding gezien op marktplaats, een slechts 1x gebruikte dubbele frituurpan, na contact en betaling werd het artikel binnen 24 uur keurig (zondag) afgeleverd. Keurig verpakt, je kon niet zien dat deze friteuze al eens gebruikt was.

prima prima prima

Pluspunten

Al diverse dingen besteld en altijd snel en keurig geregeld.

Pluspunten

Goede en duidelijke website. Na bestellen wat heel simpel verloopt op het gewenste tijdstip ook thuis afgeleverd.

- geen

Pluspunten

Stipt, goede communicatie, klantgericht

n.v.t.

Pluspunten

Prima levering

Nvt

Pluspunten

prima service

Pluspunten

Snel bezorgt en een bedankje van de zaak, toppie

Niets

Pluspunten

Goede beschrijving van artikel en correcte en snelle levering.

Pluspunten

Product in 1 dag ontvangen

Pluspunten

bliksemsnelle bezorging

Geen, alles is zeer voorspoedig verlopen.