Pluspunten

ben er heel blij mee mijn dank

zou niet weten wat jullie zijn perfect

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering zelfs op zondag en top garantie van 2 jaar op alle producten

Eventueel prijzen nog verder proberen te reduceren

Pluspunten

Ik vind het een betrouwbaar bedrijf en met de nodige humor. Dat kan ik wel waarderen

Pluspunten

Iedere keert weer verbaasd over de enorme snelle en betrouwbare levering en het brede, strak geprijsde assortiment. Coolblue is bijna altijd de eerste keus bij aanschaf van onze spulletjes.

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Netjes snel en goed verpakt

Heb ik nie

Pluspunten

Zeer snelle levering ook nog is gratis

N.v. t

Pluspunten

Een geweldig bedrijf dat niet alleen snel is, maar ook voor een glimlach zorgt. En dat is iets wat in deze tijd broodnodig en van harte welkom is. GA VOORAL ZO DOOR!!!

nee

Pluspunten

geweldige snelle service....BLIJ.!!!

ga zo door!!!

Pluspunten

Snelle service en klantvriendelijk

Pluspunten

Ik heb hier voor de eerste keer een artikel besteld. Het is een mooie site,en een snelle levering,en ook nog zonder verzend kosten.Hoe mooi is dit niet,Ik ga jullie vast aan bevelen bij buren en vrienden,en familie.

Alles naar wens,kan niet beter volgens mij

Pluspunten

's Avonds besteld,de volgende dag al om 14.00 uur binnen.Top service.Duidelijke website.

Pluspunten

Voor een pizza-etentje wilde ik een Ferrari Pizzaoven Napoli Cast Iron bestellen. Zoekend naar een leverancier kwam ik bij Coolblue uit. Het was een zeer snelle en correcte aflevering. Het oventje deed het uitstekend en de pizza's waren geweldig!!

Pluspunten

Vandaag besteld morgen in huis! Geen verzendkosten!!!

Pakket graag afleven op tussen t tijdstip dat de klant gemaild krijgt en anders graag de klant op de hoogte brengen als t later wordt.

Pluspunten

Nu een aantal keren bij Coolblue zaken gekocht, elke keer zeer punctueel en snel geleverd. Ook de nazorg in de vestiging Groningen zeer plezierig en correct

geen

Pluspunten

goed verpakt en mooi op tijd

Pluspunten

Duidelijk, correct en informatief

De zondag levering verloopt niet altijd vlgs afspraak....is me al eens eerder opgevallen. Tis of helemaal niet en pas op een andere dag of later dan aangegeven...is mijn ervaring.

Pluspunten

Snelle en zeer correcte levering

Pluspunten

goede prijs super snelle levering

Pluspunten

Vlotte levering. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, 's avond's besteld en de volgende dag al geleverd. goede informatie over status van de bestelling via e-mail

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging, keuze tussen ergens afhalen of thuisbezorgen.

Pluspunten

order is helemaal goed gegaan,

Pluspunten

'S Nachts om half een had ik de pizzaoven besteld. Toen ik 's middags thuis kwam van mijn werk was hij al netjes afgeleverd bij de buren. Supersnelle levering dus.

Pluspunten

Snel, duidelijk, overzichtelijk en prima prijzen. Niets op aan te merken dus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn groot apparaat. Markering van de pannetjes is handig.

Te klein voor 8 personen, Hitte straalt teveel naar de zijkanten uit zodat je tafel kan verkleuren door de hitte, heb er zelf een aparte houten plank onder gezet om dat te voorkomen, Één kant wordt niet zo heet als de rest van de steen, Snoer zou eraf moeten kunnen en er zou een speciale snoerklem bij kunnen.