Pluspunten

Snelle en correcte levering en duidelijke bezorginfo. Tussentijdse melding van kleine vertraging.

De motormaaier die ik bestelde werd geleverd zonder olie. Dat er geen motorolie in de maaier zit tijdens transport is logisch, maar het zou gemakkelijker zijn voor de klant als deze olie er los werd bijgeleverd in de doos.

Pluspunten

Keurig volgende dag geleverd. Geen probleem.

Pluspunten

Snelle service, goede prijzen, goede verpakking! Je koopt bij Coolblue nooit een kat in de zak!

Pluspunten

Duidelijke site, scherpe prijs en snelle levering. Goede communicatie gedurende het proces.

Pluspunten

Je wordt goed geïnformeerd vanaf het moment dat je besteld tot en met de levering. Het product is goed afgeleverd

Pluspunten

Razendsnelle levering onderdelen. Concurrerende prijs.

Pluspunten

ruim aanbod van artikelen ik moest even zoeken maar toen ik eenmaal vond wat ik nodig had was alles snel geregeld. de service van de pakketbezorging op een zondag KLASSE ik ben nog niet zo handig met het kopen van spullen op internet en ben nog wel en beetje huiverig voor het kopen via een webwinkel de aanwezigheid van een echte winkel gaf voor mij uiteindelijk de doorslag bedankt

Pluspunten

Alles ging snel en goed zoals beloofd. Top!!

Pluspunten

's avonds besteld de volgende dag aan het maaien!

Pluspunten

snelle levering, goede website

Pluspunten

Alle handelingen zijn correct en op de juiste afgesproken tijd, uitgevoerd , chapeau voor de organisatie .

Pluspunten

01 Bezorgdienst zou iets zorgvuldiger met de waar om moeten gaan 02 kwaliteit/ prijsverhouding; veel in plastic uitgevoerd, niet echt solide, zou wel moeten! Voor de rest, redelijke grasmaaimachine

Pluspunten

GEWELDIG !!!!!

Pluspunten

Snelle levertijd! Fijne en gebruiksvriendelijke webshop! Goede klantenservice! Koop hier regelmatig spullen en beveel dit bedrijf van harte aan.

Assortiment mag uitgebreider. Over het algemeen is de prijsstelling OK. Sommige producten in het assortiment zijn echter een stuk duurder dan bij de concurrent.

Pluspunten

Super snelle bediening en hele goede uitleg over het product

Pluspunten

Een zeer snelle service en een nette prijs

Pluspunten

ik heb stellig de indruk dat ik exemplaar heb gekregen dat al eerder uitgepakt is geweest; slordig verpakt met extra plakband etc, krassen op steel waar handgreep (niet) hoort. welicht eerder geprobeerd (is inderdaad lastig) en toen terug gegeven??? Niet netjes om dan weer zo door te leveren.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie van alle handelingen en snelle bezorg tijd

Gratis Trimmer niet bijgeleverd! Das heel jammer en echt een misser

Pluspunten

duidelijke informatie over de bezorging

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering.

Pluspunten

Kon niet beter,prima 9

Pluspunten

snelle levering, betaalbaar, duidelijke site,

Pluspunten

Goede winkelervaring. Ze benoemen ook de minpunten van het product zodat ik kan inschatten of ik daarmee kan leven. Echt topwinkel

Goed letten op de combideals. Bij mijn grasmaaier stond een combideal met een andere grasmaaier. Dat was wat onlogisch. Maar kan voorkomen.

Pluspunten

Bij de bestelde grasmaaier hoort een gratis trimmer. Die is niet meegeleverd. Daarover heb ik via het contactformulier gereclameerd. Tot nu toe geen antwoord ontvangen. Dat klopt niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus en goede informatie over de grasmaaiers. Zeer snelle en goede levering. Gras maaier zat netjes verpakt.