Pluspunten

Wat een goede afhandeling van een bestelling. Een overzichtelijke wijze van bestellen.De hele afhandeling is erg professioneel en geeft de koper het gevoel naast klant nog steeds ook "koning "te zijn. Blijf jullie niveau zo te houden, hoger kan het mijns inziens niet.

Pluspunten

Snelle en correcte uitvoering van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering!!

Pakket leverancier gooide het pakket twv 70 euro in de bus aan de weg ipv af te leveren aan de voordeur...

Pluspunten

Snelle levering, compleet aanbod.

ik zou wel wat meer verschillen tussen de diverse producten op de site willen lezen. Dit is de 2e harde schijf die ik koop. De eerste had een mindere kabelaansluiting dan de 2e. Dat is relevante info die ik graag vooraf had geweten.

Pluspunten

Super snelle levering. Helder en duidelijk. Goede en snelle keuze hulp!

Ik weet niet zeker of ze DE goedkoopste zijn, misschien een prijs overzicht zoals bij bol.com?

Pluspunten

snel en goed geleverd , netjes en goed verpakt. Ben er zeer tevreden over

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het is makkelijk te installeren

je moet hem aansluiten op een stopcontact en usb tegelijkertijd. dat is niet erg handig voor de volgende keer alleen op usb

Pluspunten

s avonds harde schijf besteld. Volgende morgen kon ik hem inbouwen. Zeer tevreden.