Pluspunten
Snelle levering. Groot assortiment
Pluspunten
Super ik doe al mijn aankopen standaard bij Coolblue, iedere keer een succes!
Pluspunten
Zondag om 22.00 besteld, volgende dag thuis. Netjes verpakt en leuke website. Echt super! Kunnen andere bedrijven nog wat van leren
Pluspunten
Snelle levering en keurig volgens de planning !!!!!
Pluspunten
snelle levering duidelijke website en bestellen is eenvoudig geen verzendkosten
Pluspunten
Snelle service, top product
Pluspunten
snelle service, duidelijke berichtgeving/communicatie
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenvermelden bij bestelling of product voorradig is.
Pluspunten
Onderdeel van Coolblue... Do I need to say more... Overzichtelijke websites.. klantenservice op verschillende manieren te bereiken.. Medewerkers zeer vriendelijk en zoeken de vraag voor je uit.. Makkelijk bestellen... Snelle levering (nog sneller tegen bijbetaling ook nog mogelijk). En de wachtmuziek is ook geweldig...
VerbeterpuntenZoals ik al in een eerdere reactie heb aangegeven... geef vaste klanten korting... met een staffel... Weinig kopen = weinig korting, Veel kopen = ... Nu zijn de prijzen van Coolblue vaak even hoog of zelfs iets hoger dan bij de concurrent..
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk zoeken, snel geleverd!
Verbeterpunten??
Pluspunten
De klantenservice nam meteen de telefoon op en was aardig. De producten waren goed geprijsd en er kon erg snel worden geleverd.
VerbeterpuntenIk heb gebruik gemaakt van de aangeboden Paypal betaal optie. Nadat de bestelling geslaagd was en het geld van mijn rekening was afgeschreven, ontving ik een email dat mijn betaling was geweigerd. Toen ik de klantenservice belde, werd opnieuw bestellen als oplossing geboden. Echter, ik moet nog steeds 6-10 werkdagen (tot 2 weken) wachten tot het bedrag van duizenden euros wordt teruggestort op mijn Paypal rekening. Ondertussen heb ik door nood de bestelling opnieuw gedaan met IDEAL. Als ik had geweten dat ik deze risico zou lopen met een Paypal bestelling, zou ik dit nooit hebben gedaan. Ik vind het jammer dat de Paypal betaling voor onduidelijke reden werd geweigerd en ik met het probleem werd opgezadeld. Ik had graag gewild dat Cool Blue mij op één of andere manier was tegemoet gekomen, in plaats van zich zo inflexibel op te stellen.
Beste Jonathan, Onze excuses voor het ongemak. Bij paypal- en creditcardbetalingen wordt inderdaad altijd een check uitgevoerd. Dit is om fraude te voorkomen, maar hierdoor kunnen de goede onder de slechten lijden. Dit proberen we uiteraard te voorkomen, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarnaast moeten we vaag blijven over de gronden voor afwijzing, anders verliest de check zijn waarde. Het gaat inderdaad om een flink bedrag. De refund is dezelfde dag aangemaakt, we verwachten dat het bedrag begin komende week op uw rekening is teruggestort. Nogmaals excuses voor het ongemak. Groeten, Coolblue
Pluspunten
razend snel !!! en prettige hulp desk de site is heel duidelijk met alle settings waarop je iets kan zoeken.
VerbeterpuntenIk had een tweede bestelling via de tel voorbereid stond klaar voor betaling, maar ik moest nog een ander aflever adres invoeren. vlak voor de betaling heb ik het het oude aflever adres verandert. ik had het s'nachts gedaan zodat, het dacht ik, pas twee dagen later binnen zo komen. Maar het was volgende dag al binnen . in Arnhem, dus nu gaat het met iemand mee naar Amsterdam met slowpost Het lijkt de Griekse god Hermes wel zo snel jullie zijn, daar had ik niet rekening mee gehouden. Het is mijn tweede product bij jullie.
Pluspunten
klein, snel, mooi design, makkelijk aansluitbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Echt super! Zaterdag om 23.54uur besteld, zondag om 13.00 uur het product al binnen. Zelfs een weddenschap met mijn vader afgelegd omdat hij niet geloofde dat mijn product zondag zou worden thuisbezorgd. Ik was op zoek naar een harde schijf, CoolBlue had de goedkoopste en met gratis tasje. Aan te bevelen!! Na mijn bestelling kreeg ik een knop met 'wachttherapie'. Bleek dit een pagina te zijn waarop je muziek kan luisteren om het wachten te verbeteren, of 'intensieve wachttherapie' kon ondergaan. Dit heeft echt gezorgd voor een lach moment, erg leuk en origineel.
VerbeterpuntenNiks, alles verliep precies naar wens
Pluspunten
Zeer positieve ervaring. De snelle verzending (binnen 1 dag) is voor mij een van de belangrijkste redenen geweest om het product hier te bestellen. Daarnaast een duidelijke website. Omdat er zoveel keuze is heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de reviews in mijn keuze.
VerbeterpuntenOmdat ik het product zakelijk heb gekocht had ik de factuur nodig. Ik kon de factuur niet vinden in mijn mail. Na contact met de klantenservice bleek dat de factuur later op die avond pas zou worden verstuurd. Dit was verder geen probleem, misschien kan dit sneller of is er een manier om dit duidelijker zichtbaar te maken. Echter, de service van de klantenservice was snel, geen wachttijd. Zoals het moet
Pluspunten
Snelle levering !!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede prijs snelle levering volgsysteem postnl regelmatig vouchers voor extra korting alles voor een glimlach...
VerbeterpuntenUitbreiding voor het assortiment :o)
Pluspunten
Vlot en volledig cf afspraak
Pluspunten
Snel, gemakkelijk, goedkoop
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website. En levering op zondag mogelijk
VerbeterpuntenBezorging is misschien mogelijk bij coolblue. Maar niet bij Post NL. Zaterdagavond laat bestelt. Toen ik s ochtends wakker werd bericht dat het product is aangeboden aan post NL. En dat het tussen 12 en 20 uur werd bezorgd. Hele avond thuis gebleven, maar geen post NL. Maandag een mislukte leveringpoging omdat ik aan het werk was. Dinsdag opgehaald bij afhaalkantoor. Volgende keer misschien toch bij de goedkopere concurrent bestellen die niet in het weekend levert... Maar dit is eerder een verbeterpunt voor post NL.
Pluspunten
doen wat ze beloven: vandaag besteld = morgen leveren duidelijke website prima service
Pluspunten
Meerdere malen iets besteld bij coolblue ,altijd super snelle levering kan het iedereen aanraden ,meestal gratis verzending goede informatie via mail (track en trace) enz enz in een woord SUPER !!!!!
VerbeterpuntenGEEN !!!