Pluspunten

Goede en snelle levering. Veel informatie over gekochte product in kunnen zien. Super!

Pluspunten

Vriendelijk personeel, enorm snelle dienstverlening. Ze lijken hun belofte 'alles voor een glimlach' echt waar te willen maken en dat lukt tot nu toe goed.

Pluspunten

Ruime kuis, online advies, snelle service

Pluspunten

Snelle levering, informatie over levering is volledig.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

Topservice. Topwebsite!!

Zorg dat kleine bestellingen ook echt door een brievenbus kunnen. Scheelt een hoop gedoe bij alle partijen.

Pluspunten

Prettige winkel, vriendelijke medewerkers. Alles is snel afgehandeld Heb nu meerdere aankopen gedaan en het niveau blijft hoog

Pluspunten

Ik heb voor de aanschaf eerst contact gehad met een medewerker van Cool blue. Deze had alle tijd voor mij en kon ook direct mijn vragen beantwoorden.Waarna de keuze snel gemaakt was. Het item is dan ook de volgende dag in goede orde ontvangen.

Een wat minder "verkoop" stemmetje aan de telefoon. Een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij de artikelen

Pluspunten

snelle levering, leuk product.

product werkt nog niet zoals zou moeten, waar kan ik terecht?

Pluspunten

Goede informatie over het product en snelle levering

Pluspunten

Zelfs op zondag word er bezorgd en je word per mail op de hoogte gehouden Hoe laat ongeveer het pakketje bezorgd word ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Goede en volledige informatie. Levering afgeleverd op de aangegeven wijze en op de vooraf gemelde datum en tijd. Prima.

Pluspunten

ik heb in korte tijd diverse aankopen via Coolblue gedaan. Het zoekproces en het bekijken van filmpjes met specs, look en feel zijn vaak zelfs beter dan die van de productfabrikanten zelf. Uiteindelijke levering verliep elke keer feilloos en binnen de gestelde termijn! En door de nauwkeurige info voor aankoop voldoet het product aan de verwachting na aankoop.

Zoeken binnen een bepaald budget, door alle webshops, met 1 zoekopdracht is (nog) niet mogelijk.

Pluspunten

Top, zondag besteld maandag in huis Perfecte aankoop

Had alleen moeite met account aanmaken, gebeld en besteld

Pluspunten

Snel , duidelijk communicatie

Geen , zal een hele klus zijn deze hoge kwaliteit te behouden !

Pluspunten

Snelle levering, heldere toelichting product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, zelfs rond de feestdagen.

Pluspunten

Snelle correcte levering, goede prijs

Nvt

Pluspunten

Snelle levering. Product netjes verpakt.

Heb geen verbeter punten. Ben een tevreden klant en zal volgende keer zeker hier weer bestellen.

Pluspunten

Dit is mijn vierde bestelling. Vlotte levering. Nog geen negatieve punten meegemaakt.

Pluspunten

Zeer snelle levering zonder gedoe... ook op zondag

Pluspunten

gemakkelijk uitzoeken en bestellen. snelle levering vrij ruim assortiment gratis verzending

bij het uitzoeken uit de mogelijkheden is de globale beschrijving erg summier, waardoor je vaak bij de nadere informatie moet kijken of het product voldoet aan je eisen

Pluspunten

Ze krijgen van mij 5 sterren, omdat zij in deze drukke tijd toch de volgende dag leveren.

Pluspunten

Goede website en snelle levering