Pluspunten

Vlotte service, ook in het verleden. Duidelijke site. Gezellig verzenddoosje, ben helaas vergeten de postbode de groeten van jullie te doen.....:-(

Ik kan nix verzinnen !!

Pluspunten

Alle toezeggingen nagekomen. Aflevering goed te volgen. Snelle levering Duidelijk in haar voorwaarden. Respect voor de klant

Kan er niet een bedenken.

Pluspunten

's avonds om 22:20 besteld, volgende dag in huis. Super service! Geen verzendkosten waardoor ze misschien niet de goedkoopste zijn, maar bij andere shops komen er dan nog weer extra verzendkosten bij

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Het is een kort verhaal. Ik bestel een artikel, met een bepaalde beloofde levertijd. Een dag later ontvang ik het bestelde artikel volgens afspraak. Dus .... beter kan niet.

Geen verbeterpunten mogelijk. Levering was perfect volgens afspraak.

Pluspunten

Super snelle levering en veel duidelijke statusinformatie.

Pluspunten

Goede, ook technische, informative Snelle levering

Pluspunten

Altijd zeer inzichtelijke informatie op de website, met veel klanten die actief zijn en een beknopte review over het product schrijven. Daarnaast is de klantenservice echt onwijs goed, nooit lang wachten waarbij het niet uitmaakt of je ze belt, mailt of via Twitter een bericht stuurt. Ook is de verzending in de 10+ keer dat ik hier inmiddels besteld altijd ruim op tijd en ik heb nogal eens 's avonds tussen 22:00 en 23:59 uur iets besteld. Je zou bijna zeggen dat ik zelf hier werk, zo positief dat ik ben, maar nee hoor: ze zijn gewoon echt zo goed. Voor mij ook een reden om af en toe wat meer voor te betalen, want de goedkoopste zijn ze lang niet altijd, maar voor niks gaat de zon op.

In sommige situaties is het prijsverschil met andere winkels wel erg groot, met name als het gaat om kleine accessoires. Dat is jammer, want hoewel je dan ook dezelfde gratis 24-uurs levering krijgt en dezelfde service, is het natuurlijk een beetje onzinnig voor een klein kabeltje of geheugenkaartje en op o.a. dit gebied is Coolblue naar mijn mening dan ook niet concurrerend genoeg.

Pluspunten

Zeer snelle levering en je word goed geïnformeerd.

Hahaha verbeterpunten...

Pluspunten

Snel en betrouwbaat

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering. Veel in voorraad en redelijke prijsstelling. Geen verzendkosten.

Pluspunten

Goede producten

Waar maken wat je beloofd.Voor23.59 bestellen volgende dag in huis is niet waar. Vrij kaartje is ook nergens te vinden.

Pluspunten

uitstekende service

Pluspunten

Bestellen zoals je dat graag wilt, met voldoende informatie, gemakkelijk en snel bestelproces, pakketje werd zelfs gratisbezorgd, en wel op zondag!

Pluspunten

Goede service, snel geleverd!

Pluspunten

Goede service als iets niet naar behoren werkt. Snelle levering en heldere communicatie.

Pluspunten

Up to date houden status bestelling! Levering zelfs op zondag, super!

Pluspunten

Snelle reactie, laat in de avond besteld volgende dag al bezorgd. Chapeau!

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Goede inruilvoorwaarden.

Pluspunten

Snel, correct en betrouwbaar

Pluspunten

beleving snelle levering goede informatie vertrouwd efficient

nvt

Pluspunten

geweldig snelle levering, 22.30 besteld en volgende dag in huis. zeer makkelijk met ruilen en garantie, voornaamste redenen om voor coolblue te kiezen

- inpakservice en mogelijkheid toevoeging kaartje/notitie bij cadeau

Pluspunten

Ruime keuze en op basis van overige beoordelingen van het product, gekozen voor dit product. Met Coolblue al eerdere, positieve ervaringen opgedaan. Goede service en pijlsnelle bezorging.

Pluspunten

Ruim assortiment in verschillende shops. Deze shops zijn goed en overzichtelijk gesorteerd, waardoor men vaak snel het product wat men hebben wil kan vinden.

Kan ik op dit moment niet concreet noemen, maar er zijn altijd punten voor verbetering. Vandaar de 4,5 sterren.

Pluspunten

snelle service, overzichtelijk aanbod