Pluspunten

Geld snel terug als product niet voldoet Snelle en uitgebreide reactie op een informatievraag over een product. Snelle levering: 's avonds besteld, volgende morgen in huis.

Pluspunten

Super snelle bezorging. Op zaterdag besteld, zondagmiddag bezorgd. Top!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site en goede vergelijking

kan even niets verzinnen. alles ging prima.

Pluspunten

In een woord perfect

Pluspunten

Zeer snelle levering

Nee, niet echt.. Of echt niet. Ga zo door, zelfs bezorgen op zondag

Pluspunten

Goede en correcte afhandeling van de bestelling

Iets sneller reageren op vragen via mail maakt het allemaal nog prettiger.

Pluspunten

Prima en duidelijke website concurrerende prijzen super snelle levering

nog geen verbeterpunten kunnen vinden....

Pluspunten

Supersnel en accuraat niets op aan te merken

Pluspunten

Heldere en aantrekkelijke website met duidelijke productinformatie o.a. door de korte filmpjes. Zeer klantvriendelijk zowel in de winkel als via de online communicatie. Snelle en correcte levering waarbij je voortdurend op de hoogte wordt gehouden van waar het pakketje zich bevindt. Heb al verschillende producten bij Cool Blue gekocht met altijd positieve ervaringen.

Pluspunten

Paar keer een aankoop gedaan via Coolblue, waaronder via hartslagmetercentre.nl. Mooie uitgebreide site, veel productinformatie en soms nog een video met een toelichting. Een vele reviews van klanten. Zeer tevreden over de site. Hetzelfde geldt voor de service van Coolblue. Betaalgemak, snelle levering en een mooie update van de stand van zaken van de verzending van de aankoop. Hier kunnen vele sites een voorbeeld aan nemen!!

Ga vooral zo door en bezuinig niet op de service die op dit moment geleverd word. Dat maakt Coolblue voor mij onderscheidend van de grote masse. Een goeie usp.

Pluspunten

Snel in huis

Pluspunten

Zaterdagavond om 23:35 uur besteld en zondagmiddag om 15:30 uur in huis. Er ging nog even iets verkeerd met de bestelling ( 2x hetzelfde artikel besteld ) maar na een telefoontje ( om 23:45 uur?!?! ) was dat ook weer verholpen. Klasse! Kan niet anders zeggen!

Uhhhmmm..... Geen.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Polar hartslagmeter H7 besteld op zondagavond. Deze was voor enkele euros minder elders te bestellen, maar Coolblue was sneller met leveren (volgende dag). En jawel, maandag om 13.00 uur werd het geleverd. De hartslagmeter doet wat hij moet doen en is eenvoudig aan een hone te koppelen. Prima ding, geleverd door een prima bedrijf.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs.

Geen. Service houden zo.

geen enquete.... ;-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er is mij inderdaad verteld dat de levering toch nog dezelfde dag aanwezig kon zijn door extra te betalen. Dus door een fout van u of de leverancier moet de consument extra betalen. Dat er al een bevestiging was gestuurd dat er op deze dag geleverd wordt is dan een fout van PostNL. Consument is dan de dupe hiervan doordat die een vrije dag neemt om de levering in ontvangst te nemen. Ik heb zelf contact moeten opnemen om verhaal te halen maar er was geen andere mogelijkheid meer. de huidige bestelling kon geannulleerd worden en een nieuwe zending voor een extra bedrag en kon dezelfde dag in de avond geleverd worden. Dat de bestelling van de dag ervoor dan niet geleverd kan worden begrijp ik niet! Is dit om extra ged te verdienen? MVG Patrick

De levering was bevestigd op de dag erna door postnl, verpakking was al bevestigd door Coolblue. hiervoor heb ik vrij genomen om de levering in ontvangst te nemen. De dag erop bleek dat het pakket nog een dag later zou komen en ik heb daarvoor gebeld. ik kan namelijk niet nog een dag vrij gaan nemen. na het bellen met de helpdesk bleek dat het niet veranderd kan worden. kan wel een nieuwe bestelling doen en het pakket dezelfde dag laten leveren maar daar moet je wel voor bijbetalen? Ik heb het pakket geannuleerd en heb om teruggave van de betaling gevraagd.

Pluspunten

Vooraf info per mail opgevraagd en goed advies gekregen. Snelle afhandeling en mailtjes van status update zijn leuk gemaakt.

Pluspunten

- goed en overzichtelijk aanbod - bestelling en betaling snel en makkelijk - savonds bestellen, volgende dag in huis - goede info besteltraject

- geen

Pluspunten

Zit makkelijk. Sluiting is goed. Werkte meteen

Pluspunten

Snelle levering, goede leveringsinformatie en status update e-mails. Geweldige UX website.

Geen.

Pluspunten

Zeer snelle levering binnen 24 uur

Geen top