Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs/kealiteit

Pluspunten

geleverd als beloofd, perfecte service

neen, blijven doen wat je nu doet.

Pluspunten

Afbeelding en omschrijving van het horloge komen exact overeen met het product, heel blij mee!

Pluspunten

Makkelijk, overzichtelijk en vooral snel

Pluspunten

Simpele maar prima hartslagmeter. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Aanrader voor sporters die genoeg hebben aan een hartslagmeter zonder al teveel toeters en bellen.

Pluspunten

Snel en voordelig.

Pluspunten

Geweldig dat hetgeen wat wordt geloofd ook wordt nagekomen. 's Avonds 4 december rond tien uur besteld. De volgende dag om één uur 's middags keurig. Je merkt aan alles dat ze bij CoolBlue fan zijn van Feyenoord. Het motto van de mooiste club van Nederland kan ook worden toegepast op CoolBlue: Geen woorden maar daden! :-)

Pluspunten

Goede prijs, goede informatie met SMS prima levering. Hoede betalung

Kan ik nu niet verzinnen

Pluspunten

Bestellen en keurig kunnen volgen en vervolgens op tijd ontvangen. Dit zie niet vaak met aankopen via internet. Dank voor alle service

Vooral zo door blijven gaan.

Pluspunten

prima apparaat snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering tijdig, prima.

Gebruikshandleiding van Polar hartslag meter is erg beperkt (te beperkt). Kon er niet direct mee aan de slag

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik draag de flow Polar band sinds gistermiddag maar heb er verder geen enkele ervaring mee: ik las dat ik hem eerst 30 dagen moest dragen alvorens reactie via het scherm? Van de uitgebreide informatie word ik niet zoveel wijzer... Mocht ik over enkele dagen nog steeds behoefte hebben aan nadere uitleg, dan neem ik kontakt op met u.

Heldere gebruikersinformatie.

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke site. Bestelling doen gaat in eenvoudige stappen. Je wordt na de bestelling goed op de hoogte van de voortgang.

Pluspunten

Ga zo door. Super. Het produkt bevalt prima. Alles werk goed, alleen de handleiding kon wat overzichtelijker en duidelijker. Verder niks op aan te merken.

De handleiding kon wat duidelijker. Het produkt was een beetje moeilijk in te stellen voor een leek.

Pluspunten

Ik was op zoek naar een "simpele" hartslagmeter en die heb ik gevonden! Makkelijk te gebruiken en werkt helemaal naar wens.

De borstband is voor mij te groot. Vandaar dat ik hem op een andere manier vastmaak en dan is het prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

om ca. 23.00 uur besteld en keurig de volgende dag thuis bezorgd. Als je haast hebt is dit de oplossing :)

Pluspunten

Prima apparaat Mooie vormgeving

Duurt even voordat hij je hartslag vind, eerst even de band nat maken helpt beter.

Pluspunten

Pluspunten

Goeie prijs, bezorging en verpakking.

Pluspunten

Goed en snel geleverd

geen

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Geen verzendkosten Goede service door tracksysteem dat je ziet wanneer je product geleverd wordt of is. Veel keuze en toch makkelijke site

ik had bestelling ingevuld en bleek toen bij aanmaken account dat ik al een account had. Kan niet zo ingeregeld worden dat je meteen een melding krijgt dat het gebruikte mailadres al een account heeft. Kreeg die nu nadat ik alles ingevuld had en wilde opslaan. Liever eerder gehad. Hoefde ik niet nog een keer alles invullen.

Pluspunten

Zoals alles van Coolblue, perfect georganiseerd. Op tijd geleverd, zoals afgesproken. Keurige voortgangsrapportage van bestel en leverproces. Beste internetwinkel!!!

Prijs mag soms iets scherper!