Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, vriendelijke prijzen

Pluspunten

Perfecto

Pluspunten

Goed geleverd prima kwaliteit

Verpakking wa moeilijk open te maken

Pluspunten

Prima service. Zowel voor aankoop als nadat het eenmaal was aangekocht.

Qua prijzen willen er bij sommige duurdere apparaten (robot stofzuigers bv) nogal grote verschillen zitten met de concurrent (100 euro verschil bij iets wat 200 euro kost is veel!)

Pluspunten

Duidelijke website, erg overzichtelijk, de tool om producten met elkaar te kunnen vergelijken is erg handig. Je krijgt gelijk bevestiging per email en kunt de status van je bestelling heel goed bijhouden. Ontzettend vlotte service, product is zeer goed verpakt en wordt echt snel bezorgd. Kortom, niets dan lof!

Pluspunten

Snel en behulpzaam

1 webshop

Pluspunten

bestelling ging makkelijk, snelle levering.

Pluspunten

Goed bedrijf goede service

Pluspunten

Zaterdag besteld, ook echt op zondag in huis. Voor niks. Afrekenen gaat makkelijk, direct orderbevestiging, en wanneer het pakketje is ontvangen door PostNL, automatisch Track en Trace in de PostNL app. De klantenservice is altijd beschikbaar voor advies, zelfs als dit van een bron buiten Coolblue is, of een gezellig praatje.

Bedanken voor de transactie staat leuk op mijn rekening, maar een ordernummer kan ook handig zijn!

Pluspunten

Werd goed geholpen in de winkel bij ruiling

Ik kocht een headphone voor een laptop met 2 stekkers. Zou handig zijn om dit aan te geven bij de aankoopinformatie, met name dat laptops geen dubbele ingangen hebben!

Pluspunten

- Snelle levering - Verpakking in goede staat - Product voldoet aan de beschrijving en afbeeldingen op de website - Prijs voldoet aan algemene standaard voor het product

Express verzending zoals Wehkamp nu hanteert (voor 12 uur, s'avonds in huis) zou erg cool(blue) zijn!

Pluspunten

zeer snelle levering, niets aan op te merken

Pluspunten

Ongekend goede service.

Ik zou echt niet weten wat.

Pluspunten

Goede informatievoorziening

Pluspunten

Duidelijk goede klante serves en super snel

Pluspunten

Verzendkosten en snelle levering. Door omstandig heden kon ik ivm het overlijden van mijn vrouw niet reageren. Ben niet een keer lastig gevallen of kreeg een herinnering. Is als bijzonder positief ervaren.

Goed de vinger aan de pols blijven houden.

Pluspunten

Service, levering en de communicatie daarover

Prijs, mogelijkheid om achteraf te betalen

Pluspunten

Snelle levering! Om 22.30 uur besteld en dus echt de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Perfecte levering! !

Vooral zo doorgaan. ....

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle en complete levering. Venstertijden van 2 uur zijn ideaal. De pakketbezorger komt altijd op een vaste tijd dus weet je exact wanneer je het pakketje open kunt scheuren.

Het is niet mogelijk om aan te geven als de venstertijden toevallig niet uitkomen. In dat geval zou de pakketbezorger voor niets voor de deur staan. Ik begrijp dat het pakketje al in de auto ligt maar het zou een 'stop' schelen wellicht. Zelf geen last van maar het viel me op dat dat niet mogelijk was.

Pluspunten

goede service snelle levering.

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen product, snelle levering met track and trace te volgen, duidelijke communicatie en goed werkend product.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel