Pluspunten

Snelle levering, goede advies

Pluspunten

Zeer prettige communicatie, scherpe prijs en snelle levering

Pluspunten

super snelle levering. Indien het geleverde niet het juiste is, dan is een probleemloze retournering vanzelfsprekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

ik zou het niet weten.

Pluspunten

Had verkeerde adres opgegeven (bedrijf verhuist), kosteloos is het pakket opnieuw aangeboden, top !

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie. Super!

Pluspunten

geweldig snelle aflevering en keuze hoeveelheid.

soms brengen de zoek opdrachten niet de gewenste resultaten

Pluspunten

Snelle en correcte levering, Website mooi en overzichtelijk!!!

Prijzen kunnen misschien iets concurrerender worden! :)

Pluspunten

snel, goed advies

Pluspunten

Duidelijk, goede communicatie en snel

Pluspunten

Goede chat service, snelle en correcte levering

Bij deze bestelling geen.

Pluspunten

Jullie hebben echt een leuke customer service, Alles staat netjes voorgeschreven en een klant kan precies zien wat er besteld kan worden. Altijd leuke collega's en leuke manieren om een klant aan het lachen te maken als ze iets besteld hebben (Pagina waar je op verschillende manieren op je pakketje kan wachten)

Meer foto's van bepaalde producten, In mijn geval van mijn headset, De TURTLE BEACH EAR FORCE RECON 320, Ik zag alleen dat er een kleine foto was met een plek waar je je headset kan muten en that's it, Maar wat ik niet zag is dat er een tweede kabel was en hoe die er uit zag. Kortom: Betere en duidelijkere foto's van bepaalde producten met ALLE items die je mee krijgt in je doos.

Pluspunten

supersnelle levering in het weekend zelfs. bij sommige producten krijg je een filmpje te zien hoe het product is dat is altijd wel handig bij het kiezen. netjes ingepakt en alles zat erbij

bij elk product (als het kan) een soort promotie filmpje zodat de klant kan zien hoe het product is en werkt. ik had het nodig omdat bij de headset niet kon zien of ze nu op het oor lagen of over je oor.

Pluspunten

Humor! Eindelijk een bedrijf die een grapje durft te maken en niet alles te serieus neemt. Levering is snel, zijn veel levermomenten en je wordt top geinformeerd.

Zijn er vast, maar ik heb deze tot nu toe nog niet ontdekt.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen, makkelijk vergelijken, eerlijke prijzen.

Pluspunten

super goede chat hulp bij de selectie. Snelle levering, zelfs op zondagmiddag. Mooi product

Pluspunten

Goede en snelle service

Zou niet zo snel weten

Pluspunten

Snel, goede informatie, eenvoudige retour policy (belangrijk bij headsets), doet wat er wordt beloofd

Geen, handover naar POSTNL ging niet goed. Er werd mij aangegeven dat het apparaat de eerstvolgende werkdag af te halen zou zijn, bleek uiteindelijk de werkdag daarna te zijn doordat POSTNL er iets langer over deed. Kan gebeuren, blijft allemaal mensen werk...

Pluspunten

Duidelijk overzicht voor wat je wil kopen.

Pluspunten

Bezorging

Pluspunten

Prima headset, zit lekker en werkt prima. Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, goede site, continu op de hoogte gehouden van het leverings proces

Pluspunten

vlotte en correcte levering. Prima op de hoogte gehouden van voortgang. Ondanks grotere aantallen alles op voorraad

voor alsnog geen

Pluspunten

Snelle levering als altijd. Helaas voldeed de aangeschafte headset niet aan mijn verwachtingen. Een telefoontje en de retourzending werd in orde gemaakt. Prima service!

Pluspunten

Alles in orde