Pluspunten

Heldere communicatie en er wordt bezorgd volgend toezegging. Zou eigenlijk een 10 kunnen geven maar dan worden ze wellicht iets te overmoedig! :-)

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Prima service

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Vrijdag-middag gemaild voor wat info over het gewenste product, binnen een paar uur antwoord, 's avonds besteld en zaterdag ochtend in huis. Hoe soepel kan het gaan?!

Pluspunten

Super snelle service, via de mail op de hoogte gehouden. Ik ga er zeker nog een keer bestellen. Een aanrader

Verbeter punten die heb ik (nog) niet kunnen vinden, was mijn eerste bestelling, direct een goede ervaring.

Pluspunten

Snelle levering en veel aandacht voor de verpakking .

Kan ik niet zeggen , ben 100% tevreden.

Pluspunten

Uiterst professionele behandeling van de bestelling, Super snel

Ga zo door

Pluspunten

‣ Beste geluid qualiteit wat ik ooit heb meegemaakt!   Zelfs beter dan van duurdere headsets ‣ Lange bedrading ondangs waarschuwing dat het irritant zou zijn,   kan ik met headset door mijn hele kamer alsof ik wireless heb. ‣ Mooi design! ‣ Perfecter op tijd en zo specifiek ⅿet bestellings aankomst.   Heel fijn!

‣ De game volume is blijkbaar niet functionerend op PC?   Het werkt in ieder geval voor mij niet. (Heb geen PS3) ‣ Volume regeling is te sensitive, een tikje per ongeluk en die gaat.

Pluspunten

Goeie site, snelle support via telefoon, financiële afwikkeling en levering exact conform afspraak

Pluspunten

Groot aanbod, heldere verhelijkingen, eerlijke. Beschrijvingen en snel gelwverd

Geen. Alles is helder en werkt goed

Pluspunten

Onvoorstelbaar snel zoals de bestelling verliep. heel erg makkelijk en overzichtig simpel en snel besteld Werd keurig verpakt in een doos afgeleverd aan de deur, en dat al gelijk de volgende dag s""ochtends Fijne manier van bestellen en keurige afhandeling.

Pluspunten

Fijn dat ik zo laat op de avond nog een bestelling kon doen en dat de postbode inderdaad de volgende ochtend op de stoep stond. De site is doorspekt met humor. De aankoop wordt een belevenis door grapjes bij de aankoop en de originele verpakking. Leuk, sympathieke organisatie. Ga zo door!

Pluspunten

Goeie prijs, snelle levering.

Pluspunten

Snelheid, overzichtelijk gepresenteerde aanbod, adviezen, verrassende dingen in de presentatie (doos, e-mail),

Pfoe, moeilijke vraag.

Pluspunten

Ben zo blij dat er een samenwerking is met Coolblue. Goede communicatie tijdens verzending. Snel en probleemloos verlopen!

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, duidelijk in communicatie... need I say more?

Pluspunten

Snel

Feen

Pluspunten

Snel levering

gee

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling. Goede prijs. Makkelijk te gebruiken website. Geniale beschrijvingen en idem verpakkingen. Het is bijna een feestje om je geld uit te geven aan een bedrijf, en dat doet iets zeggen over Coolblue.

Kleinere dozen, scheelt weer voor de natuur.

Pluspunten

Snelle levering en goede levering van het product

Niks aan te merken

Pluspunten

Gratis en zeer snelle levering Zorgvuldig verpakt Mooie en overzichtelijke webshop

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Top communicatie en snelle levering. En een klantenservice waar heel wat bedrijven nog wat van kunnen leren: ge-wel-dig!

Geen, vooral zo doorgaan. Wij zijn vaste klant geworden.

Pluspunten

Prijs, snel overzicht plus/minpunten van product, levering

Site oogt rommelig doordat er veel informatie op een klein stukje wordt gepropt.

Pluspunten

Leveren stipt volgens afspraak, zelfs Postnl werkt steeds beter mee!

Prijzen zijn wel iets hoger dan concurrentie, soms is verschil te groot...