Pluspunten

Snelle levering en de beste prijs

Pluspunten

Snel en accuraat

Nu weet iedereen dat ik een hogedrukreiniger bezit . Kan het niet anoniemer verpakt worden?

Pluspunten

Gewoon perfect, bedrijf is zeer betrouwbaar, snelle levering, dit is dan ook al de tweede keer dat ik hier wat heb besteld.

Pluspunten

service gericht met ruime inzet van informatiemogelijkheden.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

1. Laat op een duidelijke wijze de verschillende typen met de daar aan verbonden specificaties inclusief de prijzen zien. 2. Snelle levertijd. 3. Komt toezeggingen levertijd na.

Het was even de vraag of ik de slang voor watertoevoer nodig had. Als ik vooraf had geweten dat de water toevoer via een Gardena aansluiting mogelijk was, was er hierover geen onzekerheid geweest.

Pluspunten

Snel en netjes

Nvt

Pluspunten

heel goed met alles super blij er mee ..snelle levering

Pluspunten

Gewoon goed toegankelijk per telefoon, leveringen prompt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ruim assortiment

Bestelling na een week nog niet binnen. Mij werd verzekerd na telefonisch contact dat het er de volgende dag zou zijn. Kreeg toen ineens een dag later pas een mail dat ik eerst schriftelijk moest verklaren dat het niet bezorgd was. Verder was er ook niks mogelijk met een spoedige bezorging bij een postkantoor, aangezien ik niet thuis zal zijn als het dan eindelijk bezorgd wordt. (Waar ik inmiddels aan twijfel.) Wat voor nog meer vertraging zorgt. Hele slechte beurt van Coolblue.

Pluspunten

Op zaterdagmiddag een hogedrukreiniger besteld en op zondagmiddag het terras kunnen reinigen! Goede en snelle afhandeling van Coolblue.

Pluspunten

Snelle service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ruim assortiment

bestelling zou volgende dag worden afgeleverd, nu na een week nog steeds niet binnen en het duurt nog 2 dagen voor het komt. Zeggen ze...... :-(

Pluspunten

Heb al diverse keren bij een van de coolblue webwinkels iets gekocht. Ben nog nooit teleurgesteld alle artikelen werden geleverd als geadverteerd.

Pluspunten

De Nilfisk 130 is klein maar dapper. Hij heeft z'n werk in recordtijd gefixt, zonder haperen ( een zwaar bemoste oprit van 150 m2). Als hovenier ben ik gewend met zwaardere machines te werken, ik werd echter verrast door de kracht van deze compacte machine. De Nilfisk werd de volgende dag al geleverd door Coolbleu. Bravo !,

Pluspunten

Alles is goed ontvangeng in een nette verpakking

geen

Pluspunten

goede snelle levering product voldoet geheel aan wat vermeldt wordt

Pluspunten

zeer snelle levering

ik kon in mijn overzicht mijn aangekocht product niet zien...

Pluspunten

Pluspunten

doen wat ze beloven, goede voorlichting

?