Pluspunten

duidelijk in uitleg, snel levering

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijk, klantgericht. Flexibel.

Geen idee.

Pluspunten

Goede afspraak rond levering en netjes op tijd geleverd !

Ik heb geen verbeterpunten, alles was prima

Pluspunten

Levertijd (zaterdag avond besteld, zondag geleverd) en snelle reactie op enkele vragen. 4 sterren omdat er altijd ruimte moet blijven voor verbeteringen ;)

Ik mis een stukje product info (in dit geval of de Heos HomeCinema uitgebreid kon worden naar 5.1) Verder heb ik gekozen voor een zondag levering (deze issue ligt meer bij postNL dan bij Coolblue denk ik), hier kreeg ik een bevestiging van door PostNL. Met een ca. bezorgtijd van tussen 11:00 en 20:00 uur. Met andere woorden, je kan je zondag niet weg en zit de hele dag op PostNL te wachten.

Pluspunten

Snel, klantvriendelijkheid, grappig

Zo doorgaan :)

Pluspunten

goede web site, goed zoeken. Snelle levering Nette levering goede prijzen

de knop "Ja/Nee" bij "Ik beveel dit bedrijf aan". Ik heb nu geen idee wat ik heb geselecteerd. Is niet duidelijk. Ik denk "Ja" maar geeft rode kleur dus dat suggereert "Nee".

2 sterren: slechter dan verwacht

Ondanks dat op de site stond binnen een dag geleverd is de bestelling opgesplits. Ik had aangegeven wanneer ik het kon ontvangen. Echter een dag later kon ik niet waardoor ik nu 4 dagen later nog steeds niet alles binnen heb.

Pluspunten

Scherpe prijzen voor de aangeboden artikelen. Goede service en prima afwikkeling van de aankoop.

Pluspunten

1. Service gebeld: super meegedacht, duidelijke uitleg en hulp bij keuze maken op een rustige manier. Alsof jij de belangrijkste klant bent. 2. Per mail je bestelling gekregen. Alleen nog betalen, klaar 3. Vrijwel gelijk mail over globale bezorgtijd. 4. Daarna weer snel mail over exacte bezorgtijd en ook door WIE het bezorgd wordt, met foto! Veilig! 5. Tenslotte ook nog bezorgd gekregen binnen de aangegeven tijd en door beleefde heren. Wat moet ik mij nog meer wensen? Ik kan het niet bedenken.

in de bevestigingsmail werd ik geadresseerd als meneer. En ik ben toch echt een vrouw, wat ook goed te horen is. Maar 1 telefoontje met Coolblue en het was gelijk gecorrigeerd. Hoef ik mijn stem niet te verlagen in de toekomst :) Dus, als best wel kritische klant: supertevreden.

Pluspunten

Snelle afhandeling en kwaliteit.

Pluspunten

Ik ben zeer positief verrast door het feit dat er totaal niet moeilijk word gedaan over een retourzending. De levering is zoals afgesproken de volgende dag.

De vervoerder van het product moet beter laten weten wanneer de levering plaats vind. Ik heb het nu 2 keer ervaren dat ik 's morgens om 9.30 de melding krijg, "de bezorger is onderweg". Verder geen tijdstip. Je blijft dan wachten en de bezorging vind beide keren na 18.00 uur plaats. Heb hierover met de vervoerder gebeld en kreeg te horen dat ik dan wel een briefje in de bus zou vinden met de locatie waar ik het product de volgende dag op zou kunnen halen. Ik wil het niet voor niets de volgende dag thuis hebben natuurlijk. Misschien nog wat betere afspraken maken met PostNL.

Pluspunten

Snel gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert het bestelde goed. Zo hoort het natuurlijk ook, maar niet elke webshop in daar integer in. De bestelling was correct verpakt en er waren geen beschadigingen.

De bestelling kwam een dag later dan beloofd. Als er - zoals in december - een enorme drukte is, moet Coolblue een voorbehoud maken op de levertijd en daarvan een mededeling doen op haar site.

Pluspunten

Simpel bestellen, snelle levering! Waarom de deur uit als thuis kan!

GEEN!

Pluspunten

Service, levertijd, alles

Pluspunten

Onwijs goede service, mijn bestelling kwam binnen zoals ik dit wilde hebben. Toppie

Pluspunten

Snelle levering.

Installatie service...

Pluspunten

Goede en snelle service. Super geholpen met een telefonische vraag.

Geen.

Pluspunten

kwaliteit en een supersnelle levering

Pluspunten

Ze hebben veel producten. Goede informatie, vaak inclusief nuttige video's. Vergelijken is ook mogelijk en gebruik ook vaak. Daarnaast bezorgen ze snel en iedere dag. Zondag bezorging is top!

Nog meer producten en wellicht de prijzen wat laten zakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs-snelbestellen-snellebezorging

Op dit moment geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede communicatieve vaardigheden medewerkers.

Inflexibel betalingsbeleid, Onduidelijkheid en onzekerheid, Lange wachttijd zonder informatie (deels door postbedrijf)