Pluspunten

Belofte " op tijd besteld - volgende dag geleverd" waar. Lever opties helder, tracking van het order punctueel.

Pluspunten

Klantgerichtheid is top. Net die extra service, net dat beetje extra advies, en dat zelfs na 23.00 uur met persoonlijk contact via Facebook. Beloftes worden ook waargemaakt.

Pluspunten

- Overzichtelijke site - Concurrerende prijzen - Duidelijke en snelle informatie na het bestellen mbt de levering - Snelle bezorging

Pluspunten

Het bestelde netjes en op tijd geleverd

Pluspunten

Snel antwoord via whatsapp Snelle levering Nog nooit problemen met levering gehad Overzichtelijke website

Meer videoreviews:)

Pluspunten

Snel, humor, duidelijk

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak

Apparatuur waar chf mee moet werken (Handheld) is uit het jaar 0 en voldoet niet meer aan deze tijd. Chf is teveel tijd kwijt om de HH te bedienen.

Pluspunten

Bijzonder snelle levering, zelfs op zondag! Geen extra kosten. Goedkoopste

Doosje voor kleine bestellingen kunnen veel kleiner, beter voor het milieu ;)

Pluspunten

Zaterdag besteld, zondag bezorgd.

??

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie, bezorging op zondag

E-mailbevestiging zou wel iets eerder mogen volgen, duurde nu ongeveer 50 minuten

Pluspunten

Iets lager met de prijs gaan zitten concurrent is coolblue niet maar wel goede service

Pluspunten

Het is duidelijk, snel en betrouwbaar

Ik zou het fijn vinden wanneer je met iemand kan chatten om producten te vergelijken. Ik kon namelijk i het grote aanbod niet overzien welke nou echt beter was en welke niet.

Pluspunten

alles verloopt altijd zo soepel dus erg klantvriendelijk

Pluspunten

Ik zocht bewust een vorig model receiver, Cooblue had 'm als een van de weinigen nog. En voor een prima prijs. Snel verzonden, goed verpakt, prima updates over het verzendproces. Klasse.

Geen, alles was prima geregeld!

Pluspunten

Komt na wat het beloofd, supersnelle service !

Pluspunten

Ging wat mis met de ideal betaling waardoor mijn pakje te laat bezorgd zou worden. Dit is geweldig opgelost door kosteloze samedaydelivery. En zelfs nog een handgeschreven kaart in de post een dag later, erg attent. Een dikke 10 voor klantvriendelijkheid!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en correct geleverd

Pluspunten

Snelle levering en was de goedkoopste

Pluspunten

Pluspunten

Op zaterdagavond besteld, op zondagmiddag binnen.

Pluspunten

Van bestelling tot levering helemaal perfect.

Misschien wat betere productinformatie geven voor de leek.

Pluspunten

Zeer snel geleverd

Pluspunten

Er ging iets mis met de idealbetaling en doordat ik het laatste product op voorraad had besteld kon ik vervolgens niet opnieuw mijn bestelling plaatsen. Dag later stond product nog steeds uitverkocht. Geïnformeerd via de chat en snel geholpen met alsnog een betalingsverzoek voor de openstaande bestelling. Levering ook in orde, goed verpakt.

Het is nu niet mogelijk om (zonder hulp) na een mislukte ideal-betaling alsnog je bestelling te betalen. Het zou handig zijn als je als klant dit wel zelf kan regelen: opnieuw je bestelling samen moeten stellen (wat nu wordt geadviseerd) is niet handig als je meerdere producten wil bestellen. Of is (zoals in mijn geval) niet mogelijk als het product na jouw bestelling uitverkocht raakte.

Pluspunten

prima snelle service voor een redelijke prijs

Pluspunten

Snelle levering.