Pluspunten

Na telefonisch contact gehad te hebben een zeer goed en duidelijk antwoord gekregen. De keuze die ik zelf had gemaakt bleek na uitleg en alle andere mogelijkheden te hebben besproken zeker de juiste. Zeer deskundig en vriendelijk personeel gesproken. En super snelle levertijden en duidelijke status van de order. (Had zelfs een 15 gegeven als dit kon)

zo doorgaan en op de hoogte blijven van alle artikelen. Ik heb nu meerdere artikelen gekocht en zal dit zeker blijven doen

Pluspunten

echt alles is perfect gegaan.

Pluspunten

Leveren altijd binnen de afgesproken tijd af en prijs/kwaliteitverhouding is super

geen

Pluspunten

Duidelijke productinformatie, supersnelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke website, bestellingen verlopen soepel en snel..Prima service. Geleverder producten komen overeen met wat benoemd word op de site, Goed verpakt.

Geen inlog vooraf aan laten maken door koper .Met de bestelgegevens kan ook achteraf door verkoper zelf een inlog worden aangemaakt voor de klant.Werkt drempel verlagend en service verhogend.

Pluspunten

zeer snelle en nauwkeurige bezorging. Een minpuntje :Er zat geen Nederlandse handleiding bij. Deze heb ik moeten downloaden . Alles was goed verpakt. Er zal zeker een volgende aankoop plaatsvinden in de toekomst.

Pluspunten

Van begin tot eind zeer heldere communicatie omtrent de levering van de producten. Heldere klantenservice en duidelijkheid. Erg tevreden over het traject. De volgende hardware aankoop zal wederom bij coolblue geschieden.

Geen verbeterpunten Coolblue snapt het.

Pluspunten

Snelle reactie op de bestelling via de e-mail Snelle levering Aankoopprijs concurrent met ander leveranciers

Pluspunten

Nu voor de tweede keer een artikel besteld en beide keren perfect afgeleverd.

Ga zo door, dan zijn jullie goed bezig. Mijn complimenten.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Home cinema is voor mijn ouders, deze afgelopen weekend geïnstalleerd. Op front van radio zit sticker met wat radio allemaal kan, deze staat op internet nergens gecommuniceerd. Dachten dat deze sticker er af kon en dit ook gedaan. Deze sticker bleef voor een groot gedeelte achter op front radio en hebben geprobeerd deze met warm water en een föhn te verwijderen. De sticker is er af maar front is zeer dof geworden en niet meer mooi....jammer dat dit niet gecommuniceerd stond in de beschrijving. Erg jammer dat we een nieuwe radio hebben welke goed bevalt , maar er niet als nieuw uitziet...... Is hier iets mogelijk met een nieuw front ofzo?

Pluspunten

Heldere logistiek. Wat op de website staat, gebeurt ook daadwerkelijk. Pakket wordt zeer op tijd (zoals ook te volgen is via de site) en keurig afgeleverd.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken...

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Keurig nette service alles goed verpakt en duidelijk hoe laat het pakket wordt bezorgd

Pluspunten

Goede verzending je woord bij elke voortgang op de hoogte gehouden en tot 12 uur snachts woord er verzonden

En manier om producten naast elkaar te kunnen zetten om ze te kunnen te vergelijken

Pluspunten

goede website bestellen, betalen en geleverd krijgen helemaal zoals je het zou verwachten

Pluspunten

Bezorging perfect en zo snel top.

Pluspunten

Ik kan niks verkeerd zeggen - goede service en snel levering.

Pluspunten

Perfecte levering ,en een vlugge service

Pluspunten

Informatie voorziening van de bestellen keurig en tijdig kenbaar gemaakt. Levering altijd op tijd. Ruim assortiment. Gebruiksvriendelijke site. Goede klanten service, duidelijk en doelgericht.

Tot op heden geen.

Pluspunten

's avonds bestelt volgende middag in huis. Ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

Snelle levering, om 22.30 besteld , volgende morgen om 11.00 in huis

Pluspunten

Communicatie en afhandeling order dik in orde.

Mijn artikel was voor twee verschillende prijzen te bestellen. Onduidelijk welk verschil er was.

Pluspunten

Overzichtelijke website, aan bod is ruim voldoende, levering super snel. Vrijdag besteld zaterdag in huis. Levering is goed bij te houden op de website van de bezorging

Schiet me op dit moment geen verbeterpunten of tips te binnen