Pluspunten

Leuke communicatiestijl, snelle levering

Pluspunten

Super artikel en een super snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgeleverd, wel buiten de afgesproken tijd (een uurtje)

Pluspunten

snelle levering, groot assortiment, goede voorwaarden

Prijsstelling niet altijd scherp, verpakking was beschadigd .Ging om een hometrainer dus een fabrieksdoos, geen coolblue verpakking, kan relatief makkelijk beschadigen bij transport dus dit betreft geen blaam voor Coolblue. Normaliter altijd keurig geleverd

Pluspunten

snelle levering Goed op de hoogte gehouden na bestelling

Pluspunten

Goede aflevering van de hometrainer

Pluspunten

Lekker snel en makkelijk

Pluspunten

We hadden vrijdagavond een bestelling geplaatst en zaterdag middag hadden we het al thuis. De bezorgers waren 2 vriendelijke en flinke jongens! Fijn zo snelle afhandeling!!

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk, maakt belofte waar.

Pluspunten

Eerste bestelling, keurig volgens afspraak, kreeg zelfs een mail dat pakket eerder klaar lag dan verwacht op afhaalpunt. Kennelijk werkt cb goed aan klanttevredenheid want ik hoor alleen maar positieve geluiden (ook als hey eens tegenzit wordt het kennelijk goed opgelost).

Tot nu toe niet

Pluspunten

Mijn vrouw zag de hometrainer op de Engelse tv. Even snel gekeken en vergeleken. Coolblue bood deze machine ook aan. Gelijke prijs met andere. Echter 4 verschillen: 1]. Zonder verzendkosten (besparing 7,95 bij een andere) 2]. Snelle levering de volgende dag in huis (3-5 dagen bij een andere) 3]. Extra de PRO bar bij geleverd (kost 29,95 bij alle andere) 4]. 2 weken bedenktijd (dat is bij de meeste andere 30 dagen, maar dat mocht de pret niet drukken)

Let op punt 4. Veelal is de bedenktijd 30 dagen om het retour te sturen, bij jullie 2 weken. Ik vond dat geen echt groot probleem, want 30 dagen naar de doos kijken is toch ook heel lang. Als je hem gebruikt is het veelal een probleem. Maar ik had wel het gevoel dat het bij jullie bespreekbaar is

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Betalen ging in eerste instantie niet goed

Pluspunten

Snelle levering en te volgen, goede site

Pluspunten

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen. Perfect!

Pluspunten

Zoals belooft

Pluspunten

Snelle service en de tijd id duidelijk

Ik had om een papieren faktuur gevraagd maar kreeg hem via de mail

Pluspunten

Zelf je levering plannen. Tot nu toe altijd alles op voorraad en netjes de volgende werkdag geleverd .

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Goede informatie voorziening

N.v.t.

Pluspunten

Dat ik het de volgende dag gelijk in huis had, en dat op zondag. Super.

Pluspunten

* Duidelijke site. * Toch 20.00 euro goedkoper dan de concurrent voor hetzelfde artikel. * Tijdstip van levering is afgebakend tot max 3 uur, dus niet de hele dag of dagdeel moeten wachten.

* Voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis ging helaas niet op. Woensdagavond besteld voor 22.00 uur echter vrijdag levering tussen 11.15 en 14.15 uur. De levering heeft nog snel plaatsgevonden, andere sites hanteren 1-3 werkdagen. Maar je rekent toch stiekem op de volgende dag. * Aangegeven de rekening te willen ontvangen bij de bestelling. Niet gebeurt dus weet niet hoe het nu zit met de garantie etc.

Pluspunten

Goed, breed aanbod en prijsgunstig.

Lagere prijzen.

Pluspunten

super snelle verzending bij cool blue kun je gerust je spullen bestellen aanrader voor iedereen.