Pluspunten

Pakketje is helemaal in orde

klein assortiment als het gaat om kleine kado's

Pluspunten

hebben precies door wat het verschil is tussen in de winkel en online, het wachten tot je de bestelling hebt wordt tot minimum beperkt

Pluspunten

Zeer correct en goed begeleid, zou op zondag bezorgd worden, helaas heeft de post.nl de bestelling pas op maandag geleverd er lag wel een briefje in de bus dat de postbode is geweest, maar we hebben aan de dienstdoende postbode van maandag wel gezegd dat er niet was gebeld die zondag, hij zou het wel doorgeven !!! Zeer goede service van COOL BLUE.

Geen.

Pluspunten

Kijken, vergelijken, kiezen, klikken en de volgende dag in huis. Levering ook op zaterdag! En goed te volgen op de site van Dynalogic. Zeer tevreden met het product en de levering.

Precies goed zo.

Pluspunten

Gewoon goede service

Pluspunten

Makkelijk, overzichtijk en voorzien van vele producten! Houd asn de levertijd zonder extra verzendkosten. Vandaag bestelt morgen in huis of bij jet opgegeven te leverenpunt. Betaling on 1 x goed gegaan en ze houden via de mail bij dat het is geleverd, in 1 woord super service!

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte aflevering

Blijf zo door gaan

Pluspunten

snelle levering, prima product

Pluspunten

Uitgebreide websitebezoek makkelijk zoeken. Klantvriendelijke voorwaarden.

Pluspunten

duidelijke informatie snelle bezorging correcte afhandeling

Pluspunten

Normaal gesproken snelle levering

Als er een beperkte voorraad is dat je niet meer verkoop dan dat je zelf hebt

Pluspunten

Hele goede en snelle service, goed product voor hoever ik dat nu kan beoordelen

Mag meer een prijsvechter worden

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Goede communicatie over de levering van het product. Keuze om product elders te laten bezorgen

Pluspunten

Werkt allemaal snel. Stap voor stap de aankoop voltooien en erg positief je hebt het de volgende dag al binnen!!! Super

Pluspunten

Snelle levering, houdt je goed op de hoogte de verzendstatus, ruim en afwisselend assortiment.

Ik ben 100% tevreden. Geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke verzendinformatie, helemaal top!

Product zat beschadigd in de doos. Ga ervan uit dat dit niet standaard is, dus kan gebeuren. Wel lastig, uitpakken en inpakken. Email met foto volgt om het op te lossen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben zo blij met de apraat. Ik treinen elkedag En is ook beter dan naar sport school Te gaan

Pluspunten

Pluspunten

vandaag besteld --- morgen in huis makkelijk site makkelijk via ideal te betalen

Pluspunten

Snel, goed, duidelijk

Pluspunten

supersnelle levering, besteld om 19.00 uur, de dag er na al bezorgt. komen de beloofde afspraken waar.

Pluspunten

Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue en die was erg positief. Ze houden je zeer goed op de hoogte vanaf moment van bestelling tot aan inpakken en verzenden toe. Bestelling werd netjes de volgende dag afgeleverd, helemaal goed!