Pluspunten
Groot assortiment!! Veel keus! Snelle levering. Goede kwaliteit. Niet duur.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering en te volgen wanneer de post het brengt. Je kan altijd vragen stellen en je krijgt een duidelijk antwoord en ze helpen je correct.
Pluspunten
het blijkt een veel te kleine hometrainer te zijn laag stand zadelpen en het stuur is veel te smal
Verbeterpuntenaaqn geven van duidelijke maten wat hoogte betreft
Pluspunten
- Complimenten voor de persoon die verantwoordelijk is voor de SEO (ik kwam als eerste bij jullie uit en vanwege positieve ervaringen en een goede website, heb ik dit product meteen bij Coolblue/Hometrainershop besteld.)
Verbeterpunten1 - Plaatje Tunturi stepper komt niet overeen met wat geleverd is (op het plaatje staat duidelijk een teller. In de praktijk zit deze er niet op. Mijn eerste gedachte is misleiding, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit expres gedaan is. Controleer dus de Foto's van de producten die hometrainershop verkoopt. (Mijn man had de verpakking weggegooid, anders had ik m terug gestuurd.) 2 - Prettig om te weten wanneer er geleverd wordt (tussen 14.00 - 16.00 uur). Als dat uiteindelijk 20.30 uur wordt, heeft het sturen van zo'n bezorgingsmail geen zin. Behalve het opwekken van irritatie. Kan er niet een berichtje gestuuurd worden dat het veel later wordt? 3 - Ik beveel dit bedrijf aan: het aanvinken van de knop NEE is niet mogelijk en blijft op JA staan. Toch een eigenaardigheid in deze form? Voor mij geen 2e bestelling in deze shop.
Pluspunten
Goede communicatie over tijd van aflevering, snelle levering. Perfect
VerbeterpuntenGeen, alles verliep perfect
Pluspunten
hometrainershop.nl maakt zijn belofte waar. Gewoon goed
VerbeterpuntenHelaas is het pakket afgelopen donderdag door Postnl niet geleverd, ondanks dat ik thuis was. Op de paklijst stond: "wij bezorgen niet op u'" Waarom niet is mij niet duidelijk. Het pakket kan opgehaald worden op het afhaaladres. Deze blijkt alleen open te zijn van ma-vrij van 9 - 13 uur. Dus zaterdag niet. Dus moet ik iemand charteren om voor mij maandag dit pakket op te halen. Schande Postnl! Ik laat dus geen zendingen via Postnl meer bezorgen.
Pluspunten
Supersnel thuis gekregen. hele goede service.
Pluspunten
Absoluut. Het is de eerste en laatste keer geweest dat ik bij u iets heb besteld. Bestelling afgelopen woensdag gedaan en zou volgende dag (= afgelopen donderdag) geleverd worden. Ben er voor thuis gebleven en ook vrijdag omdat er donderdag niets geleverd was. Toen bleek de levering ineens naar vandaag (= zaterdag) te gaan. Ook daarvoor weer thuis gebleven. Nu lees ik dat de levering naar a.s. maandag is verplaatst. Een grote schande dat telkens doorschuiven. Als er maandag niet geleverd wordt, eis ik onmiddellijk mijn betaald koopsom terug. Wat een treurig bedrijf !!!!!!!!
VerbeterpuntenIk maak hier geen woorden aan vuil !!
Pluspunten
Het motto afspraak = afspraak gaat echt op bij jullie, Hometrainer op vrijdag avond besteld en keurig op zaterdag gebracht. Goede communicatie over de levering. Chappeau.
Verbeterpuntenik heb ook een monteur besteld om de hometrainer te monteren. Via de website zaterdag gelijk een reactie gegeven, maandagavond helaas nog geen reactie, ook geen ontvangstbevestiging? Net nog maar weer een mail er aan gewaagd, want ik wil natuurlijk gebruik maken van mijn hometrainer.
Pluspunten
snelle levering, heldere site en je wordt goed op de hoogte gehouden (track and trace)
Pluspunten
Goed als altijd, of eigenlijk zoals het hoort.
Pluspunten
Even gebeld met produktvraag en werd snel geholpen. Toen produkt besteld. Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden waar je pakket is. Je krijgt zelfs een sms. Duidelijke site.
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Eigenlijk alles vsn het begin van de bestelling tot de levering.
Pluspunten
's avonds besteld; de volgende dag in huis.....
Verbeterpunten?????
Pluspunten
snelle en betrouwbare bezorging ze doen wat ze naar je mailen.
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle service, hometrainer binnen een dag binnen. Veel keuze ook. Legio betaalmogelijkheden. Stevige verpakking.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
heel veel
VerbeterpuntenJammer dat ik geen achteruitrijcamera's kan vinden bij coolblue
Pluspunten
's-avonds besteld en de volgende middag al in huis. 2 x een bericht ontvangen en een kwartier voor aflevering nogmaals gebeld dat ze er met een kwartier zouden zijn. De verpakking was stuk, de koerier heeft de verpakking geopend om te controleren of er niets beschadigd of defect was aan het apparaat. En tot slot werd het toestel ook nog naar boven gebracht. Super service van de bezorgers!!!
VerbeterpuntenGeen.