Pluspunten
Ik bestel vaak bij Coolblue, omdat ik weet dat ik altijd waar voor mijn geld krijg bij dit bedrijf. Ik vind de service top, snel en gemakkelijk. Ook vind ik het een erg leuk en speels bedrijf en ze denken met je mee, zij weten dat het niet zo leuk is om te moeten wachten op je speciale pakketje. Ik heb dan ook goed gebruik gemaakt van hun tips om de tijd net eventjes wat sneller te laten verlopen. Maar dat is niet alles. Het gehele proces rondom Coolblue is gewoon leuk. Vanaf het moment dat je iets hebt besteld tot aan de mailtjes dat het pakketje er bijna is en het moment dat het pakketje er dan eindelijk is. Ook vind ik het design van hun besteldozen erg leuk en het is altijd een klein feestje wanneer deze aankomt.
Kortom, Coolblue heeft alles wat een goed bedrijf moet hebben. Ze hebben geweldige service, ze zijn snel, ze zeggen wat ze doen en doen ook wat ze zeggen en weten precies hoe de klant zich voelt. Ik koop graag bij Coolblue en als ik ergens een item zie dat ergens anders goedkoper is en bij Coolblue ietsje duurder, dan zal ik zeker bij Coolblue bestellen. Dan weet ik altijd zeker dat het goedkomt.
VerbeterpuntenNiets eigenlijk. Blijf zo goed doorgaan zoals jullie nu doen.