Pluspunten

S'middags besteld. Dag er in huis

Pluspunten

Duidelijk, komt betrouwbaar over. Goede info over bezorging. Alles keurig zoals beloofd afgehandeld

Pluspunten

Zéér goede service, ook bij retournering.

Pluspunten

Snel & efficient! Prima informatiestroom.

Pluspunten

Fijne website, zeer snelle levering. Leuke, gezellige blauwe verpakking. Product nog niet gebruikt, is kado voor 5 december.

Pluspunten

Geweldig geluid voor zo'n lichte hoofdtelefoon. Zit gemakkelijk en knelt nergens. De bedieningsknoppen voor volume en tracks laten zich gemakkelijk bedienen. Super compact en inklapbaar, daardoor gemakkelijk mee te nemen in het bijgeleverde draagtasje. Senheiser maakt zijn naam wederom waar!

Pluspunten

Zaterdag besteld zondag geleverd! Netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, ook op zondag

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Netjes correct geleverd

Niet

Pluspunten

Snelheid van levering Mogelijkheid to wijzigen van leverdatum/tijd

Uitgebreidheid van voorraad, ik miste nog een paar dingetjes die ik nu bij een een ander bedrijf moest kopen.

Pluspunten

Heel snelle levering, zelfs op zondag!

Zat in een erg grote doos, terwijl het product zelf heel klein is. Zou handig zijn als het gewoon door de bus kon en niet aangenomen hoeft te worden aan de deur.

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking. Goede website, gemakkelijk te vinden. Goede prijs in vergelijking met andere bedrijven

Pluspunten

Waarschijnlijk de beste webshop(s) van Nederland.

Pluspunten

Zeer snelle aflevering eenvoudig te bestellen via site

Pluspunten

Ze zitten comfortabel en blijven tijdens hardlopen perfect zitten. Geen poespas, gewoon prima oordopjes

Pluspunten

Snelle levering, zondag oude oortjes kapot, rond 22:00u nieuwe besteld en de volgende dag om 11u s'ochtends waren ze binnen! En zoals altijd de goede service van Coolblue die je gewend bent

Duidelijker aangeven dat bepaalde producten (Zoals de in-ear oortjes) niet kunnen worden teruggestuurd als de klant het niet bevalt, (Behalve als het product niet werkt), Ik vond de oortjes perfect, maar je moet wel goed zoeken om het te kunnen vinden (Het is logisch, want het heeft met hygiene te maken)

Pluspunten

ook op zondag gratis verzenden outlet

wachtrij bij callcenter soms 15 tot 20 minuten

Pluspunten

degelijk assortiment betaalbaar supersnelle gratis verzending (zelfs op zondag!) leuke vrolijke verpakking

Pluspunten

's avonds rond 22.00 een mooie hoofdtelefoon besteld, de volgende dag in huis ! helemaal zoals beloofd... klasse !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geluid Draadloos over ear

Er zijn geen drivers te vinden voor de koptelefoon, doet het prima draadloos op mijn telefoon maar wil niet werken op mijn computer. dus neem de kabel mee!

Pluspunten

Snel communicatief en voordelig. Perfecte webshop.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie!